Wednesday, April 20, 2011

Jotain pääsiäiseen liittyvää...Makroviikkojen #4 haaste on löytää sisätiloista jotain pääsiäiseen liittyvää.


Nämä alemmat kuvat otinkin jo pari päivää sitten, kun kaivelin korumatskuja esille.

Näistä kuvista välittyy nyt aika synkkä ja harras tunnelma. Mutta ei meillä nyt sentään pääsiäistä näin vakavissaan vietetä, oikeastaan meillä taitaa jäädä pääsiäinen tänä vuonna aika vähälle huomiolle. Mitään ylimääräisiä vapaapäiviä täällä ei pääsiäisen vuoksi ole. Joten melko tavallinen viikonloppu meillä on tulossa. Ehkä mennään anopille syömään, kutsua ei ole vielä tullut, mutta olen varautunut siihen.

Mä kyllä tykkään pääsiäiskoristeista. Iloisen väriset tiput, puput ja munat viehättää mun silmää. Ja rairuoho on ihanaa, mutta ei sovi tänne, kun nurmikko rehottaa puutarhassa yli äyräiden. Jotenkin tähän aikaan vuodesta sitä kyllä kaipaa silti iloisia värejä. Mun pitikin askarrella höyhen koristeita kynttelikköön, mutta en löydä mistään höyhen pussia, se on kadonnut johonkin mystisesti. Voi olla, että innostun vielä jotain pääsiäistunnelmaa tänne loihtimaan. Tekee jotenkin mieli keltaista ja vihreää. :)

Toivottelen iloista pääsiäistä nyt kuitenkin jo tässä vaiheessa, vaikka saatan vielä huomenissa jotain aiheeseen liittyvää postata.