Sunday, August 21, 2011

sEkSiä, sUitSukKeita ja pikku kiiNaLaiSia ;)

Värikollaaseissa on haastevärinä seksikäs peruspunainen. Mulla ei oikein tahdo tota peruspunaista löytyä sen paremmin vaatteista kuin sisustuksestakaan. Muita punaisen sävyjä kyllä löytyy sitten senkin edestä. Lisää punaisia täällä.

Löytyy meiltä sentää jotain punaista, en malttanut nyt oikein keskittyä kuvaamiseen, mutta halusin räpsäistä kuitenkin tähän jotakin näytille, eli suitsukkeita ja pieniä kivoja kiinalaisia juttuja. ;)


Kun tuli jo toinenkin tunnustus, niin nyt täytyy nyt tehdä alta pois tää Pepiltä saamani tunnustus, eli siinähän kuuluu vastailla 10 kysymykseen.
  1. Suosikkiväri: sininen (ei mennyt nyt ihan tältä osin putkeen toi punainen teema)
  2. Suosikkieläin: kissa, koira, pupu, marsu ja hevonen 
  3. Suosikkinumore: 9
  4. Suosikki alkoholiton juoma: lähde- ja kaivovesi
  5. Facebook vai Twitter: Facebook, mä  olin aluksi aika laiska ja passiivinen sen kanssa, mutta nyt viime aikoina olen hurahtanut siihen oikein tosissani. Twitteriin en oo vielä kerinnyt tarpeeksi perehtymään, mutta jos vanhat merkit paikkansa pitää, niin kohta fanitan sitäkin täpöillä.;)
  6. Intohimoni: Voi taivas, tähän vois laittaa vaikka kuinka pitkän listan, olen todella herkkä syttymään ja innostumaan...mutta poimitaan tähän nyt sitten vaikka taiteilu, näpertely ja sisustelu
  7. Saada vai antaa lahja: antaa,vaikka olen kyllä aina tosi otettu myös saadessani lahjan
  8. Suosikkikuvio:
  9. Suosikki viikonpäivä: lauantai
  10. Suosikkikukka: ruusu
Ja taas mä oon niin natku, etten jatka eteenpäin. Mutta tietty tän voi tästä napata, jos tuntee halua paljastaa omat suosikkinsa.;)

***
Sorry, I have not much to say in English today. But don't worry, you don't miss anything important. ;)