Thursday, December 15, 2011

*sivupohjista ~ about the backgrounds*


Olen tehnyt taas muutamia uusia sivupohjia, hempeissä talvisissa väreissä. Useinpiin sivupohjiin suunnittelen myös headerin, mutta toki sivupohjia ja headereitä voi yhdistellä ihan oman mielensä mukaan. Kurkista Cute n CooL bLog Stuff´-blogilleni, sieltä voi löytyä uusi ilme omalle blogillesi.

 ***

I´ve made some new backrounds in soft wintery colors. Most of my backgrounds have also a matching header, but you can surely mix and match them and find your favorite combination. Check my Cute n CooL bLog Stuff-blog, maybe you can find something for your blog.

 Yhdistele mielesi mukaan ~ Mix and match

Tässä vielä pikku juhlapyhä-nappi blogillesi. Klikkaa kuvaa, sieltä löytyy napin koodi. ~ Here is a little Holidays-button for your blog. Click the image to find the code for the button.


 ***

Mainitsenpa nyt myös tällä blogilla sellaisesta pikku ongelmasta, joka on voinut joillakin tulla vastaan sivupohjien kanssa, eli jos sivupohjasi on yllättäen kutistunut pikkuiseksi tilkuksi, niin syynä siihen on muutos Picasan kuvienlataussysteemissä. Ainut apu tilanteen korjaamiseksi on poistaa vanha sivupohjakoodi ja korvata se uudella korjatulla koodilla. Tästä samasta ongelmasta hyllytettiin Keisarin Uudet Vaatteet-blogi. Mutta ei hätää, sekä vanhojen sivupohjien korjatut koodit, että jatkossa myös uudet sivupohjat löytyy seuraavista osoitteista:

Elegian sivupohjat: Elegia´s Background Garden
Itkupillin sivupohjat: Cute n CooL bLog Stuff by *itKuPiLLi*

***
I also wanted to mention, that if you have had problems with your background,  if it has shrunken, I explain what to do, here in English.