Tuesday, February 21, 2012

☼ SpriNg cLeaNing ☼

Oh no! Here we go again. Kyllä. Tädillä on pää jo niin pölyssä, että on perusteellisen keväsiivouksen aika.
Olkkarin hyllyiltä ja kaapista tyhjensin koko konkkaronkan pitkin pöytiä. Gargoili hiukan päivittelee kaaosta. Mutta Buddhalta ei pokka petä, vaikka homma menis kuinka höperöksi.

Ja aika höperöltä mun suursiivoilu yleensä näyttää. Koko kämppä on kaaoksessa ja mä hion jotain pientä yksityiskohtaa. Värien ja muotojen pitää olla just eikä melkein, tässä vaiheessa yleensä uskon vielä, että sellainen on mahdollista.

 Ja yleensä sen alueen, mistä aloitan, saankin mieleiseen järjestykseen.

Edellisen suursiivouksen yhteydessä järjestelin kirjat aihepiireittäin. Tällä kertaa moinen omituinen järjestelmä sai väistyä taas mulle tutumman värijärjestyksen tieltä. Ja koska meidän kirjasto karttuu vähintäänkin muutaman kirjan kuukausi vauhdilla, piti kirjoja muutenkin järjestellä uudelleen. Osa oli pakko pakata taas autotalliin.

Kirjakaappi saa nyt toimittaa toistakin virkaa. Se on nyt myös aikuisten lelukaappi...eli siellä on Robin helikopterit ja mun leluista sinne päätyy nyt kaikkein värikkäimmät, koska...

tarkoituksena olis taas kerran hiukan rauhoitella värejä ja yleisilmettä. Luultavasti, viimeistään seuraavan suursiivouksen aikana, laitan värikkäät tilpehöörit taas esille. Ehkä jo aiemminkin. Who knows.

Tohon kaapin kulmalle jäi kyllä näkyville aika värikäs rykelmä. Eli siinä tuli nyt meidän suitsukkeiden virallinen säilytysasema. Edellisestä kuvasta näkee, miltä kulma nyt näyttää, kun sain kaikki suitsukkeet kerättyä yhteen kohtaan. ;)

Eli kirjat ja pikku tilpehööri on nyt olkkarin osalta järjestyksessä. Seuraavaksi käyn makkarin kimppuun. Pelkään pahoin, että siellä en selviä noin helpolla. Taitaa olla ihan pakko kaivaa maalit ja pensselit esille. En kyllä oo nyt vielä ihan varma, jaksanko ryhtyä siihen leikkiin...mutta toisaalta itseni tuntien, en saa mielenrauhaa, ennen kuin toteutan suunnitelmani. Jos se oliskin ainut projekti, mikä mulla on mielessä, niin mikä ettei. Mutta kun pitäis kaivaa ompelukonekin esille..voi ei, miks tässä aina käy näin? Vaikka tuskin mä tällästä vekslausta jatkuvasti tekisin, ellei se oikeesti olis tosi kivaa. Kotileikki on mun mieluisin leikkini...kunhan tässä nyt itselleni taas seliseliselittelen. Eli eikun hommiin. ;)

8 comments:

 1. Ihan kuin omia selittelyitään lukisi :DD
  Jos vaan ehdin, niin huomenna maalikauppa kutsuu....kaikki maalit on finaalissa (paitsi se olemattoman pieni tilkka hyasinttia)
  Saas nähdä tarttuuko mukaan muuta kivaa kuin valkoinen, jota lähden varsinaisesti hakemaan :D
  Itseni tuntien veikkaan, että tarttuu, väri on kyllä ihan yllätys....

  Kivaa kun osaa yllättää itsensäkin !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ihan sama juttu sun blogilla, on kuin omia ajatuksia lukis. Mutta on lohdullista tietää, että en ole ainut, joka vielä mummona jaksaa näitä leikkejä leikkiä. Mulla on kaappi täynnä maaliputeleita, en edes muista mitä sieltä löytyy...mutta pelkään pahoin, että maalikauppareissu mullakin on edessä. Eikä "harmainta" aavistusta, mitä sieltä mukaan lähtee.

   On meidän elämä tosi jännää. ;)

   Delete
 2. Mitäs muuta kuin VOIMIA, INTOA ja TARMOA! Ideathan sulta eivät heti lopukkaan!
  Hauska tuo ensimmäinen kuva. Meksikolainen (kai?) kummitus karjalanpiirakat päässä. Tai siis täältä katsottuna näyttää siltä. =o)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tulevat tarpeeseen. Ideoita tuntuu nyt taas olevan vähän liikaakin. Eli lähinnä pyörin ympyrää, enkä saa oikein mitään aikaiseksi.;)

   Delete
  2. Ai niin vielä, noi hörhäkkeet meksikolaisen tädin päässä näyttää tosiaan karjalanpiirakoilta, en ole ennen huomannutkaan, vaikka olenkin aika mestari karjalanpiirakoita rypyttämään. ;)

   Delete
 3. Taitaa olla muutoinkin vähän "entinen" täti, kun nassukin on pelkkää luuta, joten ei kai se pieni pölykerroskaan ole ihme? ;D Kauhulla odotan kevätauringon saapumista omaan kotiini!! Huh!

  ReplyDelete
  Replies
  1. TeeTee, juu toi täti on kyllä parhaat päivänsä jo nähnyt, enkä kovin tarkasti siitä pölyjä pyyhkinytkään. Kevät aurinko on kyllä ihanuudessaan myös todella julma. Täällä ei jostain syystä tule samanlaista valopölyilmiötä kuin Suomessa, vai olenko sulkenut siltä silmäni. Pitääkin ottaa asia tarkasteltavaksi. ;)

   Delete
 4. Kodissanne on ihana elämän tuntu :) <3

  ReplyDelete