Sunday, May 6, 2012

CooL aNd bLue

"CooL as iCe" iPad drawing by *itKuPiLLi* 2012
Pepi tuolla taannoin kyseli, että koskas mun piirustuksia saa taas ihailla. Siitä innostuin sen verran, että syntyi tuo ylempi kuva. Ja tänään me käytiin hiukan kirjeen vaihtoa, sattuneista syistä (ed. postauksen edit.) ja siitä inspiroituneena syntyi toi alempi kuva. Molemmat on piirretty iPadillä. Tällä kertaa sormella, kun mun Stylus-kynä on hukassa. Ylempää kuvaan lisäsin perhoset PaintShopilla. Ja tietty teipit piti laittaa molempiin. Eli tämä tässä. Meen ehkä takas piirteleen. ;)


"bLue Dress" iPad drawing by *itKuPiLLi* 2012

15 comments:

 1. Oi, aina ihmetyttää ja kummastuttaa kun joku osaa oikeasti piirtää. Itselläni kun sitä taitoa ei ole. :) Hienoja kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satu. Piirustustaito kehittyy harjoittelemalla, ihan kuten mikä tahansa muukin taita. Tietysti tarvitaan roppakaupalla innostusta. ;)

   Delete
 2. I lóve the color combination you used on this page; it's so beautiful!!
  xo Mette

  ReplyDelete
 3. Mulla on myöskin ongelmia kommentoida tänne.
  Siis. Jos klikkaan postauksen alta sitä "2 comments" -linkkiä (esim.), niin silloin en pääse tähän kirjoituslootaan. Sen sijaan jos klikkaan postauksen otsikkoa, niin pääsen kirjoituslootaankin ihan hyvin. Ei aavistustakaan miksi näin.

  Yhdessä toisessa blogissa oli aiemmin sama ongelma ja se korjaantui sivupohjaa vaihtamalla, mutta tietysti, jos nämä ovat sinun itsesi tekemiä pohjia, niin eihän se auta, ellei tiedä mistä kohtaa koodia vika johtuu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tiina, tää on kyllä rasittava ongelma. Ja tää on tosiaan mun oma pohja, ja samoja pohjia käytän mun muissa blogeissa, mutta siellä ei oo kukaan ainakaan kertonut kommentointi ongelmista. Mä vaihdan tänne nyt pohjan, sekin kyllä omatekemä, eli ei ehkä auta mitään, mutta kaikkea pitää kokeilla.

   Delete
 4. So cool!!! Taitavaa sormipiirustakin.

  ps. minulla ei ole ongelmia kommentoinnissa. (chromea käytän).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kiiris ja mikä helpotus, että edes joku pystyy kommentoimaan ilman ongelmia. ;)

   Delete
 5. Nämä ovat hienoja, jotenkin ihan sinun näköisiäsi - ainakin kuvasi perusteella:) En tiennytkään, että iPadilla saa noin hienoa jälkeä aikaiseksi. Varmasti jännä tunne piirtää sormella.

  P.S. Pieniä kommentointiongelmia minullakin; tämä herjaa joka kerran että openID-tunnuksiani ei voitu vahvistaa, mutta päästää kuitenkin lopulta läpi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Karusellissa. Kyllä kai sitä jotain omia piirteitä piirustuksiin tulee, se taitaa olla kai aika yleistä. Hiukan tuntuu aluksi kömpelöltä ja hankalaltakin tuo sormella piirtäminen, mutta kaikkeen tottuu. Saa nähdä kun aikani piirtelen iPadillä, niin tuntuu oudolta piirtää oikeilla välineillä.;)

   Mä koitin taas hiukan säätää täällä, että kommentointi onnistuisi paremmin. Kunpa vaan tietäis, missä se ongelma on, niin se kummasti helpottais. Mutta kiva, että olit sitkeä ja sait kommentin läpi. :))

   Delete
 6. Olet kyllä taitava!
  Blogissani olisi sinulle tunnustus ja haaste, jos haluat ottaa ne vastaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Mimi, otan ilolla tunnustuksen ja haasteen vastaan.:)

   Delete