Sunday, July 1, 2012

GoSsip ~ iLLuSiOn ~ maGic MiNtThe Color Collage´s Summer Extra Challenge color is Gossip. This time I made the collage as one Still Life. Since it was so easy to do, I added some extra color swatches. On the upper row is the challenge color with analog colors and on the lower row are their complementary colors. More collage here.

 
 ***

Vuorossa on värikollaasien kesäextran 3. väri -Gossip. Rakensin kollaasin tällä kertaa kokonaan yhteen asetelmaan. Pääsin niin helpolla, että värilappusia kokosinkin sitten enemmän. Ylärivissä haastevärin molemmin puolin sen analogiset värit. Alarivissä haastevärin ja  analogisten värien komplementtivärit. Lisää kollaaseja täällä.


13 comments:

 1. Ihastelua taas. Mietin, että löydätkö aina sopivat värit esineisiin vai käsitteletkö ne väreillä kuvankäsittelyohjelmissa.
  No vihreää limskaa nyt ainakin on ja kyllä nuo muutkin näyttävät ihan itseltään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koitan aina löytää oikean väriset esineet ja pyrin muutenkin yleensä käsittelemään kuvia mahdollisimman vähän kuvankäsittelyohjelmissa. Ellen nyt sitten erityisesti halua käyttää esim. textureita tms. Nämä kuvat on kutakuinkin just suoraan kamerasta.

   Delete
 2. Raikasta ja kesäistä! Tuo vihreä lime-juoma on varmaan herkullista. Ainakin se näyttää siltä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meksikolaiset limpparit on mun mielestäni paljon parempi kuin amerikkalaiset, maukkaampia. Mulla unohtu toi pullo ulos aurinkoon, pitääkin käydä hakemassa se sieltä jääkaappiin, niin sen voi nyt sitten siemaista pois. ;)

   Delete
 3. Jano tuli minullekin! Pidän asetelmistasi, ne ovat nin rauhalisia, vaikka värit ovatkin vahvat kuten tässä. Jääkaapille....moi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kaari3, toivottavasti löyty jotain raikasta jääkaapista. ;)

   Delete
 4. Minttuteetä tekee mieleni katsoessani keveän kaunista vihreyttäsi.

  Viehättävästi tehty, kuten aina.:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Hietatar ja nyt rupes munkin tekeen mieli minttuteetä. ;)

   Delete
 5. Kuvasi ovat niin ihanan värikkäitä. Oikein huokailen, niin ovat kauniita kaikki kuvat.

  ReplyDelete
 6. Jarritos lime sai janon aikaan! Samalla näitä kollaasejasi katsellessa nälkä kasvaa kokoajan ja taidanpa ottaa urakaksi tehdä joka väristä yhden väliviikon aikana vielä omankin kollaasinsa, kun töissä joudun pakertamaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No juu, ilman muuta teet nyt joka väristä oman kollaasinsa. Mä ajattelin, että teen sitten lopuksi vielä kollaasin kaikilla väreillä. ;)

   Delete
 7. Ihanan vihreä kollaasi. Tykkään!!! :-) Muutenkin kaikki kollaasisi ovat todella onnistuneita ja niitä on kiva katsella...Kauniita.

  ReplyDelete