Friday, June 7, 2013

Hydrangea and Johnny***
Pitkästä aikaa tulin kurkistaneeksi Makrohaasteeseen ja siellähän olikin oikein mieluisa haaste - kukka. Puutarhasta olis löytynyt paljon muitakin vaihtoehtoja, mutta valitsin kuvattavaksi kaikkein mieluisimman eli hortensia. Mun piti sanakirjasta katso toi suomenkielinen nimi - miten tollasen voi unohtaa! 

Lisää kukkia täällä. 

Mulla muuten hajos taas vaihteeks tietokone, siksikin tässä oli pietä taukoa. Jouluna vaihdettiin uusi kovalevy, mutta se ei kauaa mun käytössä kestänyt. Nyt mulla on upouusi, entistä paljon tehokkaampi kone. Saas nähdä kuinka nopeasti saan tämän hajalle...ei vaiskaan, nyt en rupea maalailemaan piruja seinille, tämä on hyvä kone ja tulee varmasti kestämään pitkään ja palvelemaan hyvin. ;)

11 comments:

 1. Tietokoneet eivät hajoa vain käyttäjät menevät solmuun... vahingossa,
  Oletko kokeilut: Panda Cloud Antivirus sen voi asentaa kaikkien "virallisten" lisukkeeksi ilman haittaa.
  Kuvat ovat taas taattua sinua.

  ReplyDelete
 2. Hienoja väriyhdistelmiä. Kaunista.

  ReplyDelete
 3. Taattua itkupillilaatua nämä kuvat!
  Onnea ja pitkää ikää uudelle masiinalle:)

  ReplyDelete
 4. Hortensiaa ei voita mikään, ja olet taas kauniisti kuvannut! Sain talven aikana kaksi lahjaksi, sinisen ja pinkin, kaiketi muuttuvat lilaksi, kuten aikaisemmaitkin pensaani. Hyvä niin. Pinkkia ehkä yritän ylläpitää. Kiva nähdä sinua taas <3

  ReplyDelete
 5. Koneet menevät aika pian hajalle nykyään.Tämä koneeni on nyt 2 vuotta vanha mutta alkanut jo hieman yskiä.Onnea uuden koneen johdosta!
  Ihana Johnny:)

  ReplyDelete
 6. Upeita kuvia! Hortensia on kaunis kukka.

  ReplyDelete
 7. Tämä sinun värimaailmasi on niin ihana ja kuvat herkullisia ja satumaisia, mielikuvitus pääsee laukkaamaan kun niitä katsoo:)

  ReplyDelete
 8. Ihanaa harmoniaa! Kiva kun tulit mukaan näin juuri ennen taukoa! Elokuulla jatketaan ja kannattaa kuvailla kesänkin aikana makroja ulkona, koska elokuussa käytetään kesän satoa.

  ReplyDelete
 9. Voi miten hienoja kuvia. Tuo hortensia on suosikkini!
  Isoisäni kuoli tänä keväänä ja valitsin itselleni violetin surukukkavihon. Siinä oli juurikin kaksi liilaa hortensiaa keskellä, sitten violetteja ruusuja ja vähän violettia eustomaa. Siis todella upea! Tulipa siis mieleeni kauniita kuvia katsellessa :-)

  ReplyDelete
 10. Ihastuttavia kuvia itkupilli ja kiitos juhannustoivotuksista, kiirettä on pitänyt joten ei koneella tule oltua kuin ennen. Kivaa kesän jatkoa toivotaan että uusi kone pelittää ja palvelee Sinua kauan.

  ReplyDelete
 11. hurmaava kuka jota olet taitavasti muunnellut kuvatessa.

  ReplyDelete