Thursday, December 18, 2008

One of my favorit shops in LA

Sunset Boulevard on värikäs katu joka luikertaa Tyynen meren rannalta kohti Down town LA:ta. Me kuljetaan usein sen länsipuolella, Hollywoodista Santa Monicaan, mutta nyt ensi kertaa ajettiin Hollywoodista keskustaan Sunsetiä pitkin ja siellä törmäsin aivan ihanaan kauppaan nimeltään Gypsy. Tuolla alueella on paljon muitakin tosi ihania liikkeitä, mutta Gypsy lumos mut ihan täysin.

Liikkeessä on paljon meksikolaista käsityötä, todella valloittavia luurankoja ja pääkalloja ja myös kaikkea kivaa katolilaista krääsää.

Ihania käsintehtyjä koruja, tässä näkyy rannerenkaita, joihin suorastaan rakastuin.

Kaupassa on myös aasialaista tunnelmaa.


Mutta tälläkään kertaa en ostanut mitään, mutta inspiroiduin kyllä senkin edestä. Itseasiassa tuolla oli paljon sellaisia esineitä, jotka muistuttivat mun omia töitäni. Ja oli siellä myynnissä jotain ihan samoja juttuja, joita mullakin oli aikoinaan omassa kaupassa.


***
I love this shop, it's so full of fascinating stuff.


Gypsy/Jessica
3915 Sunset Boulevard
Silverlake, CA 90029
323.660.2556
gypsyofsilverlake@yahoo.com

10 comments:

 1. Tahtoo ostoksille Losiin! :) Varsinkin nuo rannekorut osuivat silmään... kiitos muuten facebook-kaveruudesta ;)

  ReplyDelete
 2. Kazza
  No kyllähän täällä ihania ostopaikkoja piisaa, tosin kaupunki on niin iso, että täällä on hankala liikkua. Tuollaisia kivoja alueita on siellä täällä ja niihin pääsee oikeastaan vain autolla, ei ole sellaista varsinaista yhtä keskustaa.

  Ja samat sanat sulle, kiva olla facebook-kaveri. ;)

  ReplyDelete
 3. On kyllä sinun näköisesi kauppa!

  ReplyDelete
 4. Nuo teekannut ovat mielenkiintoisen ihania.

  ReplyDelete
 5. Susu
  No niin on todella, mä olin niin innoissani kun ton löysin. :D


  Arleena
  Noi teekannut oli munkin mielestä tosi ihania ja olihan siellä vielä paljon muutakin, kun vain olisin uskaltanut kuvata rohkeammin.

  ReplyDelete
 6. Oho, taisit löytää paratiisin! Kuvien mahdollinen tärähtyneisyys ei haittaa, ekassa kuvassa on aivan mahtava heijastus yläkulmassa.

  Kieltämättä muuten noissa kaupan tuotteissa näyttää olevan samaa tyyliä kuin sinun töissäsi eli pidän kovasti. Tuonne kun pääsisi tonkimaan!

  ReplyDelete
 7. Mahtava kauppa, tuolta löytäisin varmasti paljon shoppailtavaa. Minuun vetoaa kaikki tuollainen vähän kitsch-henkinen ihan täysillä.

  Luulisi että nykyään on aika helppo myydä netissä, esim. Etsyn kautta. En kyllä tiedä, mitä se maksaa myyjälle, mutta ainakin ostajalle kauhean kätevä... T. nimim. Etsy-addikti ;)

  ReplyDelete
 8. Elegia
  Toi kauppa oli niin täynnä kaikkea ihanaa, etten varmaan edes huomannut kaikkea. Todellinen aarreaitta tosiaan ja kaikki just mun makuun.


  Jutta
  No juuri ihanaa kitschiä kauppa oli pullollaan ja se vetoaa muhun kanssa aina.

  Mä olen hiukan tutkaillut miten mun jotkut amerikkalaiset blogiystävät myyvät tuotteitaan. Näyttäisi olevan paljon mahdollisuuksia, mutta pitää vielä ottaa hiukan tarkemmin selvää, mutta tuo tuntuisi houkuttelevalta, voisi samalla hiukan tienata, kun kuitenkin näpertelen koko ajan jotain.

  ReplyDelete
 9. Noi kaupan kamat tuntui olevan niin samalla linjalla sun askartelujen (älä vaan pahastu tästä sanavalinnasta) kanssa, että ehkä sä voisit kysyä sieltä kaupasta, josko ne ottais jotain sun tekemiä juttuja myyntiin?

  Täällä Helsingissä sataa vettä, mutta silti ollaan kohta menossa ostamaan joulukuusta ja sen jälkeen leivotaan pipareita (ensimmäistä kertaa elämässäni tein itse taikinankin!)

  ReplyDelete
 10. ii
  no mulle tuli itsellenikin toi mieleen, että sinne mun askartelut sopis oikein hyvin, mä vaan oon niin ujo myymään omia juttuja, että pitää vielä kerätä runsaasti rohkeutta.

  Ah, pipareita, mä rakastan syödä piparkakkutaikinaa. Ja omatekemä on tietty ihan vastustamatonta. Teillä on sitten ihana tuoksu siellä, piparit ja kuusi, voiko olla parempaa.

  ReplyDelete