Sunday, December 21, 2008

Pieniä joulujuttuja

Kirppikseltä löytyi kehyksiä ja kuvia, nyt pitäis vielä tehdä hiukan loppu silausta, että sais kodin joulukuntoon.

Aasinsilta kuvien välillä oli ihan vahinko. Vanhan kirjan päälle läiskähti hiukan punaviiniä, joten siitä tuli ihan mukava siirtymä punaisiin joulupuikuloihin.

Mulla on vielä jäljellä joulukoristeita, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa, mutta onhan tässä muutama päivä vielä aikaa. Mihinkään suuren koristelu urakkaan en kyllä jaksa ryhtyä. Rob on joulupäivän illan töissä ja minä menen anopille syömään valmiiseen pöytään, joten joulutunnelmaa pitää loihtia vain aattoillaksi. Ja eihän se oikea tunnelma toki ole mistään materiasta kiinni. Millään koristelulla en voi korvata sitä ikävää, joka mulla on sinne Suomeen. Siellä on kaksi niin rakasta, että joulu ilman heitä, ei ole joulu oikeastaan ollenkaan.

8 comments:

 1. Kehyksistä muistin, että mieheni kodista tullut kipsikehys pitäisi viedä korjattavaksi - joulun jälkeen heti.

  Samanlainen kehys kuin kuvassasi.

  ReplyDelete
 2. Arleena
  Mulla oli myös Suomessa tuollaisia kipsikehyksiä, ja ne lohkeili aika helposti. Noi kehykset on puuta, joten ne niissä ei ole sitä vaaraa.

  Mutta kannattaa korjauttaa, kyllä vanhat kehykset on aina sen väärtti.

  ReplyDelete
 3. Onhan sinulla webbikamera, jolla saisit näköyhteyden Suomen ihmisiisi? Eihän se tietenkään ole ihan sama asia, mutta auttaisi varmaan vähän jouluikävään.

  Rauhallista ja kotoisaa joulua joka tapauksessa ja iloista tulevaa vuotta!

  ReplyDelete
 4. Sumutar
  No juu on mulla webbikamera ja se onkin ihan mukava tapa olla yhteydessä Suomeen. Se kutistaa tätä välimatkaa kummasti.

  Mutta eihän se ihan korvaa sitä, että voisi olla niiden rakkaimpien lähellä, varsinkin näin joulun aikaan.

  Ja rauhallista joulua ja paljon kivaa uudelle vuodelle toivotan minäkin. :)

  ReplyDelete
 5. Ihania kirppislöytöjä. Olisi ollut mahtavaa käydä kirppiksellä siellä mantereella, mutta eipä osunut eteen - eikä oikeastaan mieleenkään. Sitten on aina se huoli matkatavaroiden painoista jne.

  Sain inspiksen tästä sinun kirjoituksesta. Voisin esitellä muutamat omatkin kirppislöytöni. Olen mieltynyt etenkin tauluihin ja ostinkin mökkikunnan kirppikseltä läjän sellaisia "minitauluja". En tosin tiedä vielä, mitä niille teen... ;-)

  ReplyDelete
 6. Elegia
  No siinä on tietty hankaluus, ettei niin kamalasti voi ostella, kun se paino on rajallinen.

  Ja kirppiksiä ei välttämättä ole kovin helppo löytää. Ne on usein hiukan syrjemmällä. Tietysti kalliimpia ja hienompia second hand liikkeitä on keskustassakin, mutta parhaat löydöt tekee kyllä romukirppiksiltä.

  Joo, hyvä idea, esittele kirppislöytöjä, niitä on aina kiva katsella.

  ReplyDelete
 7. Mukavaa Joulupäivän iltaa täältä satujen saarelta!
  Mulla oli viime vuonna eka joulu 10 vuoteen Suomessa ja kun muistin Prinsessan ilon "oikeassa" joulunvietossa oli eilisessä aattoillassa ikävä tunnelmaa madaltamassa, vaikka parhaani teinkin. Mun vanhemmilla ei ole nettiä ja pelkän puhelimen välityksellä ikävä vain kasvoi. Ehkä taas ensi vuonna?

  ReplyDelete
 8. Rouva Hoo
  Kylla se joulun aikana erityisesti etaisyys rakkaista korostuu. Se aiheuttaa haikeutta. Mutta onpahan sitakin ihanampaa sitten kun taas voi joulua viettaa Suomessa. Toivottavasti ensi vuonna!

  ReplyDelete