Thursday, December 11, 2008

Vain vaivainen nappirasiaTänään oli näpertelypäivä, mitään muuta en oikeastaan saanut aikaiseksi, kuin tälläisen pienen nappirasian.

Tästä tuli ihan selvästi rasia valkoisille napeille.


Olen innostunut järjestelemään askartelutarvikkeita, koska sain vihdoin askarteluhyllykön maalattua. Siitä tulee kuitenkin kuva vasta myöhemmin. Pitää ensin saada tätä muuta tilpehööriä valmiiksi.

6 comments:

 1. Kaunis ja persoonallinen nappirasia, sinun näköinen. (Jos tällainen olisi vaikka nettiputiikissa myynnissä, ostaisin.) Mutta mulla ei ole nappeja, kerran oli, mutta ne katosivat jonnekin.. Olen kai muuttanut liian monta kertaa.

  ReplyDelete
 2. Onpa kaunis rasia! Tavallaan erikoista, että kokoat tuollaisia kauniita esineitä ja joskus kuitenkin mainitsit, että voisit ihan hyvin lähteä uusiin maisemiin pelkkä matkalaukku mukanasi. Silloinhan nuo nätit esineet pitäisi jättää, nyyh. Taas puskee päälle se oma hmsteriluonne, joka ei salli luopuvan ikinä mistään vanhasta... :)

  ReplyDelete
 3. Soma rasia. Löytää hakemansa, kun napit on kannessa.

  ReplyDelete
 4. Sooloilija
  Kiitos, mä olen kanssa muuttanut niin paljon, että monet napit olen jättänyt taakseni, täällä löysin kaupasta sellaisen ison poistopussin, nyt on taas nappeja riittävästi.

  Mä olen suunnitellut, että aloittaisin jälleen tekemään tälläisiä myös myyntiin. Mulla kun on tapana aina innostua tekemään yli oman tarpeeni.


  Ilona
  Mä ennen raahasin rakkaita esineitä paikasta toiseen, mutta tämä viiminen muutto tänne Kaliforniaan opetti, että mitään ei tarvitse säästellä. Nyt voin surutta jättää kaiken taakseni. Ehkä tähän on auttanut myös se, että mulla on ollut kauppa, jossa olen myynyt kauniita esineitä, siellä oppi myös luopumaan ja iloitsemaan siitä, että joku toinen sai niistä iloa.


  Arleena
  No ensin laitoin napit kanteen, sitten oivalsin mitä sinne pitää laittaa. ;)

  ReplyDelete
 5. Kaunis nappirasia. On piristävää nähdä kaiken valkoisen sisustustyylin sijasta välillä vähän värin pilkettäkin. Sinä et tosiaan vierasta käyttää värejä, ja värimaailmasi on laaja, mutta huolella valittu. Kivalta näyttää!

  ReplyDelete
 6. Kiitos Sari
  Mulla on värikaudet vaihdelleet, mutta nyt olen kyllä huomannut, että ehkä värikkyys on jotenkin mun juttuni. Aina ne jotenkin mut löytää. ;)

  ReplyDelete