Tuesday, August 4, 2009

Oliver

Kun muutin pari vuotta sitten tanne Los Angelesiin, miehellani Robilla oli yksi kissa, Lucy. Hiukan reilu vuosi sitten meille muutti pikkuriikkinen hylatty likainen kirppujen peittama kisu Sirpu. Maaliskuussa Sirpu synnytti 7 pentua, joten parhaimmillaan meilla oli 9 kissaa. Nelja kisua sai kuitenkin uudet kodit ja me paatimme pitaa 3 pentua, joten meilla oli 5 kissaa. Se kylla tuntui ihan riittavalta maaralta.

Viime perjantaina kun olimme lahdossa iltakavelylle, juoksi meita vastaan portilla pieni miukuva karvapallo. Vilkaisimme toisiimme ja siina samassa tiesimme, etta meilla on taas uusi perheenjasen. Pikkuriikkinen Oliver oli heti kuin kotonaan. Lucy ja Sirpu pyoritteli hiukan paitaan, etta ei voi olla totta, mutta jo aika isoiksi kasvaneet Donny Albert, Lucky Luke Perry ja Lil' Marie toivotti uuden tulokkaan ystavallisesti tervetulleeksi.

Oliver aloittaa nyt samalla tassa uuden kauden Bohemian Itkupillissa. Olen soutanut ja huovannut taman blogin kanssa vahan sinne sun tanne. Mutta taidan palata takaisin lahtoruutuun ja kirjoitella tanne meidan jokapaivaisesta elamastamme.

***
When I moved to LA, my husband had one cat Lucy, then we found a little dirty abandoned cat, Sirpu. Last spring Sirpu gave birth to 7 kittens. Four of the kitten got new homes, but we decited to keep three of them. We thought that 5 cats is more than enought. But last friday we were going to walk and a tiny little kitten run toward to us. We couldn't leave a little kitten on the road, so now we have a new family member Oliver. Our, already quite big kitties Donny Albert, Lucky Luce Perry and Lil' Marie, friedly welcomed the newcomer. Older cats, Lucy and Sirpu just their heads, like this is not true!

9 comments:

 1. Onnea uudesta perheenjäsenestä!!!
  (Ihanan paljon kissoja teillä =^.^=)

  ReplyDelete
 2. Kiitos TantC
  Ja juu, onhan meilla tosiaan kisuja ihan mukavasti, mukava seurailla niiden touhuja kun ne leikkii keskenaan.

  ReplyDelete
 3. nam, teillakin on ollut bileet - ihanan nakoisten liharullien merkeissa, varmaan oli hyvaa...vuohenjuustoa, nam!

  Kiva kun kavit raappiaisilla - parempi kuin ei ollenkaan! Ens vuonna muistutan bileista ennakkoon ettei jaa valiin :)

  Onkin aikaa kun olen viimeksi taalla vieraillut - ehka jatkossa vierailu aktivoituu jos alat tanne taas kirjoitella!

  Mukavaa viikon jatkoa!

  ReplyDelete
 4. Suloinen Oliver. Minäkin lukisin mielelläni kertomuksia elämästäsi siellä.

  ReplyDelete
 5. Herkulliset liharullat, otanpa oppia niistä ja kokeilen jossain vaiheessa. Elokuun illat ovat täälläkin hämärän pehmeitä ja juuri tuollaisia terassilla nautitaan-iltoja.
  Onpa teillä kissoja. Suloiselle Oliverille silityksiä ja menestystä kissaperheessä.

  ReplyDelete
 6. Oih, eihän tuollaista voi vastustaa! Onnea (taas) uudesta perheenjäsenestä :)

  ReplyDelete
 7. Pitkästä aikaa käymässä...
  ihanaa että otitte tuon kissan. En ihmettele ollenkaan, ei sen puoleen;-)

  ReplyDelete
 8. Mielelläni minäkin lukisin kertomuksiasi paaaaljoon useammin!

  Lilas, joka ei enää edes osaa kirjautua...;(

  ReplyDelete
 9. Ihanan monta kisulia, minua aina ihmetellään...itselläni kun on neljä kissaa, mutta minkä sille voi kun tulee kodista jossa oli seitsemän kissaa....Ja Oliverhan on niin hurmaava pieni herra eihän sitä olisi voinut portin pieleen jättää!

  ReplyDelete