Sunday, December 26, 2010

Joulu tuli ja meni

 Aattona löydettiin Ikeasta täydellinen valosarja täydentämään kynttelikköä.

 Lamput sopii siihen kuin nenä päähän.

 Ja ostettiin myös runsaasti muitakin kynttilöitä, koska niitä on nyt ihana polttaa iltaisin ihan keväälle asti.

 Kynttelikön seuraksi sopii nyt niin ihanati valkoinen pitsiliina.

 Valkoiset Halloweeniksi hankitut kurpitsatkin on vielä hyvässä kunnossa ja saavat jäädä koristeiksi niin pitkään kun kestävät.

Meillä oli niin rauhallinen ja lopoisa joulu, että se olis saanut kyllä vielä jatkuakin, mutta Rob joutu meneen tänään jo takas töihin.

Jouluaattona mlla oli jotenkin veto ihan pois ja aika ankea fiilis ja joulutunnelma ihan kadoksissa. Just kun mietittii, että miten me voitas skipata anopin jouluillallinen,  niin Robin veljen vaimo tuli kysymään, että oltasko kovin pahoillamme, jos jätettäs se illallinen väliin, kun kellään ei oikein tunnu olevan fiilistä sen valmistamiseen eikä muutenkaan joulun viettoon. No sehän sopi meille, tilattiin Pizza Hutista pastaa ja siinä sitten olikin meidän jouluateria, sitä samaa pastaa me syötiin sitten aattona ja joulupäivänä.

Mä taidan tänään itsekin jo alotella hiukan taas jotain töitä, kun noi pari päivää meni täysin levon merkeissä, niin nyt tuntuu, että jotain tekee mielikin jo tehdä. Melkein tekis mieli jo kaivaa ompelukone esille, mutten toisaalta raaski sotkea ruokapöydän rauhallista tunnelmaa. Se oli niin pitkään kaiken tilpehöörin peitossa ja nyt kun se on vihdoin siisti, niin haluaisin ihailla sitä näkyä vielä hiukan pidempään. Eli kai mä nyt sitten touhuan vaan tässä koneella, niin ei synny ylimääräistä sotkua.;)