Thursday, January 6, 2011

Iltaa odotellessa
Taas on Olli linssiluteena, mutta laitetaan nyt kuva myös Sirpusta, ettei kuvista saisi niin erheellistä käsitystä, että meillä olis vain yksi kissa. Neljähän meillä niitä nyt tällä hetkellä täällä asustaa.

Tänään on mulla taas se siivouspäivä, en vaan pääse oikein edistymään, kun  jämähdin sommitteleen kuvia kehyksiin. En ole saanut vielä taulun taulua seinille, sitten seinien maalauksen jälkeen. Enkä saa kyllä vieläkään. Tungen taas kehykset laatikkoon ja odottelen uusia ideoita.

Kävin tänään suihkussakin, kirjaan sen nyt tähän ylös, että voin tarkistaa täältä, kun taas seuraavan kerran mietien, että kuinka kauan siitä on, kun viimeksi suihkuun uskaltauduin. Nautin kyllä siitä, että ei tartte joka päivä suihkutella, niin kuin ennen, kun piti joka päivä olla ihmisten ilmoilla. Se hyvä puoli ainakin tästä kotona työskentelystä on, ettei tartte joka päivä muutenkaan laittautua. Vaikkakin mä voisin siihen hiukan enemmän huomiota kiinnittää, koska onhan täällä sentään Rob. Sitä vaan niin unohtaa sen, että voishan sitä ihan oman miehensä iloksi joskus hiukan nätimmältäkin näyttää.

No meillä on tänään sovittuna romanttinen illallinen, joten nyt pitää laittaa paikat kuntoon ja voisin itsekin yrittää hiukan kaunistautua ja ehkä laittaa ihan oikeat vaatteetkin päälle. Yleensä mä haahuilen pyjamissa ja aamutakissa täällä kaiket päivät. ;)

21 comments:

 1. Kivat kisut. Meidän tyttö kävi huokailemassa.

  Herkullista illallista!

  ReplyDelete
 2. Ihana tuo header-kuva!

  Kissojen tekemisiä ja ilmeitä katsellessa voi vierähtää tovi. Nuo siniset kissan silmät ovat kyllä hurmaavat.

  ReplyDelete
 3. Minäkin ihanstelin noita sinisiä silmiä, kauniit!

  ReplyDelete
 4. Voi mitkä katseet ja silmät, so beautiful.

  ReplyDelete
 5. Kivoja kissakuvia:)

  Eihän sitä kotona tartte aina olla niin hienona
  täällä toinen joka viihtyy pyjamissa
  jos ei tartte mennä mihinkään:P.

  Muksaa iltaa teille<3

  ReplyDelete
 6. Miukuli
  Kiitos, meidän kisut on kyllä ihania. :)

  Johanna
  Voi kun kiva, että tyttösikin näki meidän suloiset lemmikit. Illallinen oli tosi mukava ja iki muistoinen. :)

  Anne
  Kiitos. Ja meillä kyllä riittää tota kissojen touhujen seurantaa. Kissoistamme me eniten keskenään puhutaan. ;)

  Mari
  Ollin silmät on kyllä uskomattoman kauniit, luonnossa tietty vielä ihmeellisemmät. :)

  Sarppu
  Niin, kissojen katseessa on jotain niin syvää ja mystistäkin. :)

  Jamssi
  Niin, se on hyvä, että kotona voi olla rennosti, mutta toisaalta, kyllä se omaakin mieltä piristää, että välillä hiukan kaunistautuu, vaikkei olis mitään sen kummempaa syytä.

  Meillä oli kiva ilta. :)

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 8. uusi yritys:)
  Ihanat söpöliinit nuo teidän kisut:))
  Kaunis taulunkehyksen kulma kuvineen.

  Mukavaa viikonloppua!

  ^_^Piitis

  ReplyDelete
 9. Piitis
  Kiitos. Mä vaan pyörittelen noita kehyksiä ja kuvia, mutten osaa päättää mitä mihinkin laittaisin. Liian monta vaihtoehtoa. ;)

  Mukavaa viikonloppua myös sulle! :)

  ReplyDelete
 10. Kissaihmisenä herkistyin näiden kauniiden kissojen katselemiseen.
  Kotona tosiaan nauttii siitä vapaudesta, että voi olla kotitamineissa sen kummemmin laittautumatta

  ReplyDelete
 11. Arleena
  Noiden kissojen touhujen seuraaminen on meille kyllä tosi mieluista puuhaa. Ja niin totta, on mukava, että voi olla kotona miten huvittaa. Joskus kyllä vois tietty vilkaista peiliinkin. ;)

  ReplyDelete
 12. Tiedän, miten houkuttelevaa on olla vain yökkäreissä, tai "in lounge wear", mutta olen pitänyt sääntönä, että ennen kello kahtatoista täytyy olla sellaiset vaattet päällä, että voi avata oven ja .. maskaraa silmissä.. vaikka ei muuta meikkiä olisikaan. Joskus on tiukalla muuttua kurpitsaksi, hah. Mutta en olekkaan luonnonkaunis kuten sinä :) Hauskaa viikonloppua

  ReplyDelete
 13. Voi Itkupilli, ei ollut ollenkaan hyva etta tytto naki kissat! Alkoi sellainen huokailu ja kaipailu... Tuntuu, etta olen huono vanhempi ja paha ihminen, kun en heti mene elainkauppaan ostamaan kissaa, koiraa ja hevosta.

  Mutta kiva kuulla, etta teilla oli mukavaa!

  ReplyDelete
 14. Sull on mun luonto! Miekin tykkään haahuilla yöpaitulissa kaiken aikaa... Mellä on vaan ulkona niin kylmä että on pakko pukea jotakin yökkärin päälle ulosmennessään ainakin... =)

  ReplyDelete
 15. Laita vaikka nämä kuvat kehyykseesi. Ihanajoja värejä, ja kissoilla on niin "viisaat" silmät. Olisi kiva tietää mitä he ajattelevat... Olet oiken tyylikäs aamutakki päällä oikeassa sävyssä
  ja tuotti kuviin lämpöisen tunnelman!

  ReplyDelete
 16. hello itkupilli :)
  i really enjoy it to visit your site.
  i have a 6 years old cat too and she is like a part of my family for me.
  i wish you a very special year and good luck for u and your family

  have a nice weekend
  sylke

  ReplyDelete
 17. Jos meilla ei olisi marsuja, niin oikeastaan meilla voisi olla kissa? Ne ovat niin ihanan itsenaisia koiriin verrattuna:)

  ReplyDelete
 18. Johanna
  Voi, toi on niin tuttua, itse ruinasin lapsena koiraa niin, että lopulta vanhempien oli suostuttava ja omat lapseni myös sai mut lopulta myöntymään marsujen ja pupujen hankintaan. Mutta olen sitä mieltä, että sellaista päätöstä ei pitäis tehdä ihan tosta vaan, koska se vastuu jää kuitenkin yleensä vanhemmille. Ja lemmikit kyllä rajoittaa esim. matkustelua. Mutta selväähän toi on, tottakai lapset tykkää lemmikeistä.

  Una
  No täällä on yleensä ulkona aina vähintääkin yhtä lämmin kuin sisällä, että pihassakin voi haahuilla yöpaidassa, kesät talvet. ;)

  Pauliina
  Kiitos, ja olenkin kyllä ajatellut, että noita kissojen kuvia vois kyllä kehystääkin seinille. ;)

  Sylke
  Thank you so much, I´m really happy you like my blog. I wish you also a very good year with your family. :))

  Ebru
  Mä tykkäsin lapsena koirista, mutta nyt kyllä tykkään kissoista enemmän. Meillä olis kyllä täällä pupuja ja marsuja, ellei mun mies oli kissahullu. Mun lapset piti huolen siitä, että mä oon kyllä ihan täysin marsu- ja pupuhullu. ;)

  ReplyDelete
 19. Kauniita kissoja! Ja ihana taulu viimeissessä kuvassa

  ReplyDelete