Tuesday, March 27, 2012

*tWiLiGht* in {HoLLywoOd}
Alkukirjain haasteena on HÄ-alkuinen sana. Edellisessä postauksessa liikuuttiin pimeässä, nyt sentään hiukan valoisemmissa maisemissa, eli hämärän rajamailla. HÄmärän hetki Hollywoodissa. Lisää HÄ-kuvia täällä.
Ja samaan sarjaan sopiikin tämä mun ja Robin yhteiskuva. Pitkästä aikaa, ennen näitä tuli kuvattua jatkuvasti.  Mä en nykyisin enää jaksa useinkaan raahata kameraa mukana kaupungilla. Kuvausinto tulee tyydytettyä tässä kotosalla. Kai se tarkoittaa sitä, että alan olla jo niin kotonani täällä Los Angelesissa, että turistikuvaus alkaa olla ohi. Eihän sitä siellä koto Suomessakaan tullut kamera kaulassa joka paikassa liikuttua. Eikä sitä pysty edes kunnolla kävelemään raskas järkkäri kaulassa, se on enemmänkin lampsimista, jos vielä tämän tästä pysähtyy kuvaamaan. Nykyään tuleekin reippailtua paljon tehokkaammin ja ripeämmässä tahdissa, kun kameran sijasta mukana on koira. ;)

23 comments:

 1. Aivan upea tuo fillarikuva! Todellakin hämyinen tunnelma.

  ReplyDelete
 2. Fillarikuvassa on jotain, sykähdyttävää.
  Kameran kanssa kulkeminen on todellakin hidasta, mutta niin antoisaa. Vaikkakin sille on varattava aikaa. Käsilaukussa on aina matkassa jokin kuvanottoväline, mutta ei ne pikakuvat vastaa ajatuksella otettuja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lepis. Mulla oli ennen täällä aina kamera kaulassa, mutta ei sen kanssa voi kunnolla liikkua. Kävelylenkit ja kuvausretket pitää tehdä erikseen. Haaveilen nyt hyvästä pokkarista, ihan siltä varalta, että jotain erikoista tapahtuu. ;)

   Delete
 3. Onneksi aina kun on valoa on myös varjoja!

  ReplyDelete
 4. Tunnelmallisia ja rauhallisia kuvia. Minäkin olen noita varjokuvia harrastanut, huomasin, että sillä tavalla saan itselleni upeat, hoikat ja pitkät sääret :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos caijsa, ja totta, pitä pidemmät varjot sitä hoikemmalta sitä näyttää.;)

   Delete
 5. Pidän erikoisesti tuosta fillarikuvasta. Siinä on jotakin ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Mirjam, se oli onnekas sattuma, että kerkisin just saada sen kuvaan. ;)

   Delete
 6. Varjot ovat viehättäviä!

  ReplyDelete
 7. Ihana tuo fillarikuva! MInulla on aina pikkukamera laukussa mukana,mutta järkkäri on mukana vain erikoistapauksissa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Yaelian. Ja niin se järkevää onkin, tehdä ihan erikseen kuvausreissut. Mulla on puhelimessa aika hyvä kamera, mutta pokkari on haaveissa. ;)

   Delete
 8. Mahtavia kuvia, varsinkin tuo eka!

  ReplyDelete
 9. varsinkin ylempi kuva on aivan ihana!

  ReplyDelete
 10. Hienot varjokuvat! Varsinkin tuo pyöräilijä.

  ReplyDelete
 11. Pyöräilijän kuva on hieno, sitä piti oikein jäädä tarkastelemaan hetkeksi.

  ReplyDelete