Thursday, July 26, 2012

peek a boo + edit.


"Earth laughs in flowers."
Ralph Waldo Emerson


I had almost finished painting the bedroom, when the mailman came...so I took a little break and painted something else...
I was given these delightful nail polishes as a name-day gift from Kaari3. She surely knows my colors.


Ok, now I have polished my nails. I go back and finish the room.

***
Olin melkein saanut makkarin maalattua, mutta tulikin pieni breikki maalaushommiin...posteljooni kiikutti paketin. Ja siellä oli noi neljä ihanaa kynsilakkaa, ihana Kaari3 oli lähettänyt mulle nimpparilahjan. Ja Kaari kyllä tietää mun värit. Mutta nyt on kynnet lakattu. Menen viimeistelemään makkarin.

 ***

Edit. LOL! I had to correct the title of this post, it was first written "peek a poo"...so funny. I asked Rob if "peek a poo" is good title for this post, and he said yeah, but make sure you spell it right. I said that I know how to spell it...yeah right.;)

20 comments:

 1. Onpa hyvan variset seinat! Ja ihanan varisia kynsilakkkoja!

  Happy painting! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Susa, väri on, et ikinä arvaa - powder blue. ;) Just sain viimisenkin nurkan maalattua. Nyt pitäis vielä jaksaa laittaa kaikki paikoilleen...jää ehkä huomiseen. ;)

   Delete
 2. Herkulliset värit!
  Kaikki!! Varsinkin nuo Essiet -täällä olen törmännyt vain tooooosi tylsiin perusväreihin! Ja niitä kun olisi joka lähtöön!

  Sä sitten ihan oikeasti aloitit maalaushommat :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Pepi. No mä sitten ihan oikeasti aloitin, ei kyllä pitänyt, mutta kiitos sulle, sun blogilta taas tarttu inspiraatio. ;)

   Siis noi mun Essiet on kaikki niin ihanan värisiä. :))

   Delete
  2. Minä täällä hetki sitten heräilin Lillasta....katselin kattoa pitsien läpi - ja mietin että pitäiskö katto maalata :DD
   Näin ne tartunnat menee :D

   Delete
  3. Apua Pepi, mä pohdin jokaisen seinämaalauksen kohdalla, että pitäiskö katto maalata, päätin lintsata siitä vielä tälläkin kertaa...joten älä nyt tartuta mulle tota. ;)

   Delete
 3. Powder Blue.... ihana sininen. Ei lainkaan kylmä, niinkuin siniset joskus ovat.
  Kaari3:lla on hyvä värisilmä!! :)

  Hauskaa maalailua :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kiiris ja toi powder blue on tosiaan ihanan pehmeä sininen. Kaari3 osas kyllä valita ihan parhaat värit. :))

   Delete
 4. Voi IHANUUS näitä sun kuvia ja värejä! Mukavaa päivää..vai iltaa..sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Riitta Sinikka. Täällä on kello puolkymmenen illalla. Hyvää huomenta sinne Suomeen. :))

   Delete
 5. Hi,

  My name is Vania...you helped me in the past with my blog http://fantasywhispersblog-ooak.blogspot.com/ can you please email me vaniapz6200@yahoo.com. I have a question please....

  Vania

  ReplyDelete
 6. Panin "jakoon" joitakin kuvia sivustoltasi. Kaunein niistä oli minusta se vanhus, joka oli kirjoittanut runon, joka oli vaikuttava, oli sitten todellinen tai fiktiivinen.
  Katselin joidenkin ystäviesi sivuja, ja olipa mielenkiintoisia. Seura tekee kaltaisekseen?
  Tämä blogimaailma on rikas ja monipuolinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva Liisu, että laitat jakoon, se vanhuksen runo on tosi koskettava. Ja onhan mulla tosi mielenkiintoisia ja värikkäitä ystäviä. Seura tekee kaltaisekseen tai sitten sitä hakeutuu kaltaistensa seuraan. ;)

   Delete
 7. Ihana kurkistus uuteen makkariin! Ja kiva, että värit osuivat nappiin tai oikeastaan varpaisiin. Sinun hortensiasi ovat maailman ihanimpia! On elämän rikkautta löytää kaltaistasi seuraa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vielä kerran Kaari, ja samat sanat, mitä elämän rikkauteen tulee ja osasit kyllä valita noi värit täydellisesti, yksi niistä on jopa lähes täsmälleen makkarin seinien väri. Mulla ei oo niin upean sinisiä hortensioita kun sun kuvassa oli. Ja valitettavasti hortensiankukat vetelee viimeisiään.

   Delete
 8. Kesäistä ahkerointia! Wow! Värit hehkuvat jälleen :)

  ReplyDelete
 9. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete