Thursday, April 17, 2008

My Shop

Windowshopping #2
Photo by Itkupilli
I had my own shop "Prinsessa Itkupilli" in Tampere, Finland. I sold my shop in August 2007 when I moved to California.

Tallanen kauppa mulla oli Tampereella, mutta rakkaus kutsui Kaliforniaan...


WindowshoppingPhoto by Itkupilli

9 comments:

 1. Siis tämä oli sinun kauppasi? Rakastin tuota liikettä (asun siis Tampereella), ja itseasiassa olin töissäkin jonkun aikaa toisessa Prinsessa Itkupillin tavaroita myyvässä liikeessä, Kehräsaaressa :) Ihmettelinkin minne se silloin kokonaan hävisi, hauska kuulla että omistaja ainakin Amerikkaan. Oih, varsinkin ne kynttilänjalat ja -kruunut sekä nuo vintage-tyyppiset kuvat olivat suosikkejani :)

  ReplyDelete
 2. Hei Sarakissa!

  Kiva saada tanne Tamperelaisia kavioija! Ma olen asunut melkein koko elamani Tampereella ja nyt siis taalla Los Angelesissa.

  Kiva kuulla etta pidit liikkeestani, musta oli tosi kivaa pitaa sita kauppaa, koska sienne aina tuli kivoja ja mielenkiintoisia asiakkaita, paivat meni kuin siivilla.

  Mutta rakastuin niin korviani myoten, etta ei auttanut muu, kuin muuttaa tanne Ameriikkaan. :))

  ReplyDelete
 3. Oi ihana kauppa ja blogi:) miksen koskaan eksynyt sinne..(asun tre:een lähellä). Paperimassat kiinnostaa, toivottavasti jossain vaiheessa pääsen kokeilemaan sitä :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos Heli

  Sulla on muuten kanssa tosi ihana blogi, kavin just pikaisesti kurkkaamassa ja laitan heti linkin tonne blogi listalleni.

  Kannattaa kokeilla paperimassaa. Se on helppoa ja halpaa materiaalia. Ja jokaiselle tulee sellanen oma kadenjalki. Ihan innolla odotan etta kokeilet, laita sitten kuvia blogiis!

  ReplyDelete
 5. Ihania värejä!! muutenkin sulla kyllä on tosi kivoja kuvia täällä!

  Kun törmäsin tekstiin, joka on mun kuvauksessa, ajattelin kuinka osuva se on.. Ja kuinka joskus haluaisin tehdä työkseni sellaista josta oikeasti pidän. No se päämäärä on toivonmukaan lähestymässä pikkuhiljaa.. Ja blogikin muotoutuu pikkuhiljaa mun näköseks..:D

  ReplyDelete
 6. Kiitos Laura

  Ja se sun kuvaus teksti on tosi hieno, se kannattaa aina oikeasti pitaa mielessa. Onneksi ihmiset pitaa eri asioista, joten meilla kaikilla on mahdollisuus tehda sita pista pitaa.

  Ma tuun taas kattoon sun blogia, se on aina niin mielenkiintiosta, miten blogitkin jotenkin muodostuu tekijan nakoisiksi. :))

  ReplyDelete
 7. Vain sinne sinä katosit... Minä kävin aina silloin Tampereella ja ohi kulkiessani aina tuossa myymälässäsi. Kerran sitten taas suuntana oli Sammonkatu ja sitten ihmettelin, että mihin se kauppa nyt on kadonnut.

  Tsemppiä sinne Amerikkaan ja mitä sitä ei rakkauden eteen tekisi :)

  ReplyDelete
 8. Maiju
  No juu, tänne Los Angelesiin tuli niin pikainen lähtö, että siinä ei kerinnyt pahemmin tapahtumista tiedottelemaan. Mutta aina jotenkin kiva kuulla, että joku kauppaani on kaipaillut. ;)

  ReplyDelete
 9. Beautiful , all of the photos are great !
  love from the Netherlands ♥RINI♥

  ReplyDelete