Tuesday, August 12, 2008

Pieni väliaikavalitus

Mä olen viettänyt viime aikoina oikein patalaiskoja päiviä. Jatkuva helle ja auringon porotus alkaa jotenkin käydä rasittavaksi. Tiedän, ei pitäisi valittaa, mutta täällä ei todellakaan ole sitä, vaaraa, että jos valittaa helteitä, niin sitten alkasi satamaan. Jos sadetta saisi helteitä valittamalla, riehuisi täällä jo ukkosmyrsky.

Mulla oli sellainen sisustus vimma tossa vielä viime kuussa, mutta se on nyt ollut "jäissä" (mikä vertaus tässä pätsissä). Ihan pieniä yksityiskohtia mä jaksan joskus järjestellä, mutta kaikki suuremmat linjat saavat nyt odotella uutta inspiraatiota. Kaikki askartelutkin ovat jääneet. Eikä oikein puutarhassakaan voi tehdä mitään.

No tää oli tällänen väliaikavalitus. Laiskottelen vielä niin kauan kuin huvittaa, usein se tsemppi sieltä tulee ihan itsestään. Siivotakkaan en oikein viitsi, koska se tsemppi tulee aina ennen kuukautisia. Joten meillä siivotaan kunnolla vain kerran kuukaudessa, mutta silloin sitäkin perusteellisemmin.

Joten taidan mennä tästä nyt kauneusunille. ;)

7 comments:

 1. Dementoi rauhassa! Se tekee välillä aivan terää, ja voi sitä luovuuden vimmaa sen jälkeen ;)

  ReplyDelete
 2. Haukankatseeni kiinnittyi heti tuohon itämaiseen purkkiin. Onko se tee- ja kahvipurkki, vai mikä? Ihana!

  Ehtiihän sitä sisutella ja touhuta myöhemminkin. Ja siivotakin ehtii aina myöhemmin - jos silloinkaan ;)

  Laiskottele rauhassa, niin uusi tuleminen on sitten sitäkin raivokkaampi!

  ReplyDelete
 3. Itkupilli, blogisi on niin ihana, IIK! Ihania kuvia ja tavaroita ja taidetta!

  Ottaako siellä kukaan aurinkoa vai onko se kokonaan pois muodista? Minäkään en jaksa hellettä edes Suomessa, lihon aina kesäisin kun en jaksa lähteä lenkille paahteessa, täällä Suomessa on ollut ihanan syksyistä viime aikoina.

  Siivoaminen sisustelu ja muu semmoinen on minusta elämän nautinto, jote ei kannata tehdä muuta kun silloin kun itse haluaa :)

  Anna

  ReplyDelete
 4. Helteessä lepäily se vasta työtä on, ei jaksa muuta tehdäkkään. Minusta on aina hyvä perustelu, että sitten kun viilenee niin aloitan sisustamisen.

  Lekottelussa on myös hyvä pointti, että silloin on aikaa ajatella sitä mitä aikoo tehdä - kuten miten järjestän tuon paikan ja minkälaiset verhot laitan ja jne...

  ReplyDelete
 5. Tiedän tunteen. Joskus ja varsinkin tietty helteillä laiskottaa niin pahasti, ettei jaksaisi olla valveillakaan. :) Varmasti helteetkin alkavat jossain vaiheessa väsyttämään pidemmän päälle, kun yöllä ei saa kunnolla untakaan, nimimerkillä "kokemusta on" :P

  ReplyDelete
 6. Hauskaa päivää Itkupillille!
  Löysin blogisi sattumalta. Hauska. Tänne palaan uudestaan. Terveisin Suomi/Kotka Krisse

  ReplyDelete
 7. Lepis, dementoi raussa onkin kyllä oikeaan osuva toivotus, just sitä mä täällä teen. Ja olen kyllä oppinut, että kun ei hötkyile, niin aina se luovuus sieltä lopulta löytyy. ;)


  Elegia,
  Itämainen teepurkki se on. Mä rakastan tollasia vanhoja peltipurkkeja. Ja mä en enää niin kauheasti ota paineita sen sisustelun ja siivoilun suhteen, mieluummin laiskottelen kun siltä tuntuu. ;)

  Kiitos Anna
  Ompa mieltä ylentävä kommentti.
  Aurinkoa täällä ei ihmiset yleensä juurikaan ota, aurigossa on aivan liian kuuma makoilla, paitsi merenrannalla. Täällä on muotia ottaa tekorusketus rusketussalongissa. Mä onneksi rusketun tosi helposti enkä pala, joten voin huoletta liikkua täällä auringossa. Lihominen tässä kyllä mullekin on se valitettava laiskottelun sivutuote. Sisustelu on ollut mulle sekä ammatti että harrastus, mutta enää en ota sitä niin vakavasti kuin joskus. Kivaa se kyllä on, mutta todellakin sitä pitää tehdä vain silloin kun on sillä päällä. ;)

  Arleena, no pelkkä selviytyminen näissä helteissä on käy kyllä työstä. Talvisin täällä on mukavan viileää, silloin taas jaksaa tehdä yhtä sun toista ihan erilaisella tarmolla. Ja nimenomaan, ole oikeassa, on juuri tosi hyvä antaa ideoiden hautua rauhassa, muuten saattaa tehdä jotain hätiköityjäkin ratkaisuja, ennen oli liian kärsimätön, mutta nykyisin jo osaa nauttia siitä suunnittelustakin enemmän. ;)

  Kazza, no useasti mullakin se laiskottelu menee niin pitkälle, että nukahdan kesken laiskottelun. öisin on joskus just niin tukalaa, että ei oikein saa unenpäästä kiinni. Ilmastointilaitetta me ei viitsitä koskaan pitää yöllä päällä, joten joskus sitä pyörii hikisenä, eikä saa kunnolla nukutuksi, siksi kai sitä sitten päivisin joskus torkahtaa laiskottelun lomassa. ;)


  No heipä hei Krisse mummi, kiva, että eksyit tänne. Aina on kiva kun tulee lisää porukkaan, niin tulee myös lisää jutun juurta. Mulle on niin suuri ilo, että voin näin blogin kautta jutella suomalaisten kanssa. Kuin henkireikä täällä kaukomaassa. ;)

  ReplyDelete