Sunday, November 16, 2008

"Shoppailua" Hollywoodissa

Eilen oltiin jälleen ikkunaostoksilla Hollywoodissa. Mä ihan oikeasti tarttisin nyt jotain "talvivaatteita", mutta tällä kertaa ei löytynyt mitään sellaista, jonka olisin oikeasti ostanut, joten pitää tyytyä esittelemään vain sellaista, mitä olisin voinut ostaa, jos olisin todella tarvinnut:


Tämän peruukin olisin voinut ostaa, se on just niin oikean värinen ja mallikin ihana. Mä olen ihan oikeasti käyttänyt peruukkeja, musta on mukava vaihtaa tyyliä. Mutta peruukki ei ole kuitenkaan kovin miellyttävä päässä, varsikaan helteillä. Joskus talvella peruukki on kyllä ihan hauska myssyn korvike. Mitään luonnollisuutta en tavoittele peruukki päässä, se saa ihan reilusti näyttää peruukilta.

Oli tarvetta kyllä takillekin. Tämä on mielestäni aika hauska, väri olisi juuri oikea ja mallikin ihan mukava. Mutta laiskuuttani en kuitenkaan jaksanut mennä sisälle asti sovittamaan. Jos se vielä on siellä, kun ensi kerralla käydään, niin saatan jopa harkita sitä. Tosin keinokuitu ei ole ihanteellisin materiaali, mutta talvella täällä tuota voisi jopa käyttää.

Tämä ihana tutu olis kyllä ehkä lähtenyt mukaan, vaikka täytyy myöntää, että mulla on jo ihan tarpeeksi monta hörhelöhametta. Mutta kun tuo oli sellainen ihan pikku tytön koko, ettei olisi mahtunut edes omalle tyttärelleni enää, niin se jäi ostamatta.

Korsetit ja tutut ovat mulla vähän sellainen heikkous, että niitä tulee aina katsastettua. Aika harvoin ostan kuitenkaan niitä lisää, tosin tyttärelleni silloin tällöin.

Alusvaatteitakin pitäisi ostaa, sen verran virttyneitä ovat jo pöksyni. Mua houkuttelisi kyllä tälläiset seksikkäät viritykset, mutta toisaalta mukavuus ajaa usein tässä asiassa edelle. Tosin kyllä tarttisin ehkä jotkut sukkanauhaliivit, koska haksahdin tilaamaan postimyynnistä verkkosukat, joita luulin stay up:eiksi, mutta eivät sitten kuitenkaan sellaiset ollutkaan.

Ja ihan välttämättä tarvitsisin kivat kengät, sellaiset joilla jaksaisi kävellä ja jotka voisivat silti näyttää ihan mukavilta. Ja jälleen olin niin laiska, etten jaksanut sovittaa näitäkään, mutta saatan vielä harkita uudemman kerran. Tosin ovat ehkä liian matalat kävelykengiksi, mä tykkään, että on ainakin hiukan korkoa, mun jalat väsyy nopeasti jos on ihan lättänä malli.

Joten mitään näistä ei tarttunut siis mukaan, eikä mitään muutakaan tällä kertaa. Mä rakastan kyllä shoppailua, mutta nykyään harrastan sitä useimmiten ilman ostoksia. Valokuvaaminen tyydyttää mulla shoppailuhimon niin täydellisesti, etten tosiaan oikeastaan jaksa edes sovitella mitään. Pitää lähteä joskus sitten ihan vartavasten ilman kameraa, niin ehkä saan hankittua ne tarpeelliset kamat talven varalle.

10 comments:

 1. No on siellä kaikenlaista hörhelöä ja härpäkettä! Minäkin tykkään ikkunaostoksista, pitäisi joskus tehdä tällainen vastaava postaus kuin sinulla. Saatan siis matkia sinua jossain vaiheessa ;)

  Tuo peruukki on minunkin makuuni, tykkään hiusmallista. Värikin on kiva, mutta itse ottaisin sen viileänä pinkkinä tai tulipunaisena.

  Takkikin näyttää hyvältä, mutta vähän telttamaiselta. Tosin kuvasta on vaikea sanoa. Kenties mikä tahansa näyttää teltalta, kun se isketään ylipienen mallinuken päälle :D

  Nuo kengät ovat minun makuuni... Hmm, aika erikoiset ;)

  ReplyDelete
 2. Elegia
  Täällä on tosiaan kyllä ihan kaikenlaista härpäkettä. En ole ajatellut aiemmin, että voisin tehdä tälläisen "shoppailu" postauksen, joten en ole osannut ottaa kuvia vartavasten tätä varten. Mutta mielestäni se ei ole niin tärkeää, että onko oikeesti ostanut jotain, enemmänhän se oikeastaan kertoo omasta mausta, jos näyttää, että mitä voisi ostaa, mahdollisesti.

  Joten pölli vaan idea!

  Tossa peruukissa on malli just oikea, mä voisin ottaa sen kyllä myös esim. mustana ja ihan blondina. Miksei pinkki tai tulipunainenkin.

  Toi takki on ehkä hiukan teltta, mutta muuten ihan hauska. Luulisin, että mukava malli päällä.

  Noi kengät oli vielä hauskemmat luonnossa ja en kyllä käyttäisi niitä ton takin kanssa. Mutta en oikein tykkää ihan lättänöistä. Mutta noissa oli jotain sellaista, joka todella viehätti.

  ReplyDelete
 3. Shoppaileminen on kivaa. Varsinkin kun ei tarvitse sovittaa eikä ostaa mitään. On ihanaa ihastella ja mietiskellä mitä kaikkea voisi päälle laittaa.

  Valokuvaaminen on myös hauskaa, se on halpaa lystiä ja niitä ihanuuksia voi ihailla vielä kotonakin.

  Loppujen lopuksi mielihyvän tunne valtaa mielen shoppailun jälkeen, mukava etten ostanut mitään, rahapussini sallii edelleen shoppaamiset.

  ReplyDelete
 4. Harmi kun itselläni on turhan iso kamera ottaa mukaan ostoksille! Olen tuossa samaa mieltä, että usein valokuvat korvaavat itse shoppailun.

  Kaikki nuo "ostoksesi" ovat vaaleanpunaisia, sattumaako? :)

  ReplyDelete
 5. Onko koskaan tullut mitään negatiivista palautetta kaupan puolelta, kun olet kuvaillut?

  Minua kiellettiin kuvaamasta karkkikaupassa. Nyt ujostelen kameran kanssa kaupoissa, näyteikkunoita sentään uskallan kuvata.

  ReplyDelete
 6. Arleena
  No varsinkin kameran kanssa on mukava shoppailla ostamatta mitään. Ja mikä parasta, silloin ei tartte sovitella. Mä inhoan vaatteiden sovittelua ja ennen mulla oli paha tapa ostaa sovittamatta.

  Ilona
  No munkin kamera on aika nolon näköinen. Mä roikotan sitä koko ajan kaulassa. Mutta mitenkään huomaamatta en sitä onnistu tekemään.

  Pidän vaaleanpunaisesta kyllä tosi paljon, mutta suurin osa vaatteistani on kyllä mustia tai harmaita. Mutta sellaisia ei tule niin kuvattua ja mustat jutut yleensä latistuu kuvissa.


  Anne
  No joo olen saanut kyllä negatiivista palautetta, yleensä kaupoissa ei saa kuvata. Aluksi kysyin aina kiltisti lupaa, nykyisin yritän nappaila kuvia salaa.

  Useimmiten mäkin tyydyn kuvaamaan liikkeen ulkopuolella. Näyteikkunat on kivoja kuvauskohteita. Varsinkin illalla niitä on helppo kuvata.

  ReplyDelete
 7. Oho, onpas pinkkiä paljon! Oikein silmänruokaa. Peruukki on todella herkullisen näköinen, täydellinen naamiaisiin tai uuden vuoden pippaloihin. :) Kengät muuten sävähdyttivät kanssa, tosi hauskat ja pirtsakat!

  ReplyDelete
 8. Kazza
  No pinkki toki pitää olla, vaikkei nyt sitten ihan oikeasti mitään ostaisikaan. Mutta noi kengät kyllä houkuttelee ehkä eniten ihan oikeasti.

  ReplyDelete
 9. Huhuu itkupilli !

  Olisi mukava kuulla omituisuuksistasi.
  Käy katsomassa säännöt blogissani ja eikun kertomaan.

  ReplyDelete
 10. Arleena
  Kiitos haasteesta, listasin jotain omituisuuksia jo Kyynelkaasun puolelle, mutta huomasin, että niitä olis kyllä riittänyt vielä lisää, joten otan tämän haasteen mielelläni vastaan ja kirjoittelen tänne lisää. ;)

  ReplyDelete