Sunday, November 16, 2008

"Shoppailua" Hollywoodissa

Eilen oltiin jälleen ikkunaostoksilla Hollywoodissa. Mä ihan oikeasti tarttisin nyt jotain "talvivaatteita", mutta tällä kertaa ei löytynyt mitään sellaista, jonka olisin oikeasti ostanut, joten pitää tyytyä esittelemään vain sellaista, mitä olisin voinut ostaa, jos olisin todella tarvinnut:


Tämän peruukin olisin voinut ostaa, se on just niin oikean värinen ja mallikin ihana. Mä olen ihan oikeasti käyttänyt peruukkeja, musta on mukava vaihtaa tyyliä. Mutta peruukki ei ole kuitenkaan kovin miellyttävä päässä, varsikaan helteillä. Joskus talvella peruukki on kyllä ihan hauska myssyn korvike. Mitään luonnollisuutta en tavoittele peruukki päässä, se saa ihan reilusti näyttää peruukilta.

Oli tarvetta kyllä takillekin. Tämä on mielestäni aika hauska, väri olisi juuri oikea ja mallikin ihan mukava. Mutta laiskuuttani en kuitenkaan jaksanut mennä sisälle asti sovittamaan. Jos se vielä on siellä, kun ensi kerralla käydään, niin saatan jopa harkita sitä. Tosin keinokuitu ei ole ihanteellisin materiaali, mutta talvella täällä tuota voisi jopa käyttää.

Tämä ihana tutu olis kyllä ehkä lähtenyt mukaan, vaikka täytyy myöntää, että mulla on jo ihan tarpeeksi monta hörhelöhametta. Mutta kun tuo oli sellainen ihan pikku tytön koko, ettei olisi mahtunut edes omalle tyttärelleni enää, niin se jäi ostamatta.

Korsetit ja tutut ovat mulla vähän sellainen heikkous, että niitä tulee aina katsastettua. Aika harvoin ostan kuitenkaan niitä lisää, tosin tyttärelleni silloin tällöin.

Alusvaatteitakin pitäisi ostaa, sen verran virttyneitä ovat jo pöksyni. Mua houkuttelisi kyllä tälläiset seksikkäät viritykset, mutta toisaalta mukavuus ajaa usein tässä asiassa edelle. Tosin kyllä tarttisin ehkä jotkut sukkanauhaliivit, koska haksahdin tilaamaan postimyynnistä verkkosukat, joita luulin stay up:eiksi, mutta eivät sitten kuitenkaan sellaiset ollutkaan.

Ja ihan välttämättä tarvitsisin kivat kengät, sellaiset joilla jaksaisi kävellä ja jotka voisivat silti näyttää ihan mukavilta. Ja jälleen olin niin laiska, etten jaksanut sovittaa näitäkään, mutta saatan vielä harkita uudemman kerran. Tosin ovat ehkä liian matalat kävelykengiksi, mä tykkään, että on ainakin hiukan korkoa, mun jalat väsyy nopeasti jos on ihan lättänä malli.

Joten mitään näistä ei tarttunut siis mukaan, eikä mitään muutakaan tällä kertaa. Mä rakastan kyllä shoppailua, mutta nykyään harrastan sitä useimmiten ilman ostoksia. Valokuvaaminen tyydyttää mulla shoppailuhimon niin täydellisesti, etten tosiaan oikeastaan jaksa edes sovitella mitään. Pitää lähteä joskus sitten ihan vartavasten ilman kameraa, niin ehkä saan hankittua ne tarpeelliset kamat talven varalle.