Wednesday, February 4, 2009

OrangeMun piti tehda oranssimosaiikkikin uusiksi, kun halusin sen samanlaisena kuin muut varimosaiikkini. Olen tehnyt nama Flickr:in Mosaic Makerilla. En jaksanut miettia kuvien sijoituksia muuten kuin valitsemalla keskikuvan, olisivat voineet olla kylla paremminkin sommiteltu, mutta menkoon nyt tallaisina.

9 comments:

 1. Keltainen on valoisa ja iloinen väri. Mukava kollaasi. Näyttää tosiaan, että Losista löytyy pirtsakan keltaista kuin snaps-vaan.

  Täällä kaupunkinäkymissä vilahtaa vähän säyseämpi keltainen ei niin sitruunainen.

  Ensi viikolla vihreää. Haen sitä ainakin juuri tämän hetken luonnosta.

  ReplyDelete
 2. Värikollaasien tekeminen on koukuttavaa, haluaisin joka päivä tehdä uuden värin...

  Hmm, me taidamme koukuttua aika helposti vähän kaikkeen:)

  ReplyDelete
 3. tÄHÄN TUSKAISEN HARMAASEEN PÄIVÄÄN HILLITTÖMÄN HERKULLINEN JA AH! NIIN PIRISTÄVÄ

  ReplyDelete
 4. Ihania kollaaseja! Minäkin olen nyt ihan hurahtanut näihin - sekä tekemään että katselemaan toisten tekemiä. Ihanan raikas tuo keltainen ja samalla aikaa herkkä. Oranssissa mennään räväkämmälle linjalle.

  Ja ensi viikolla sitten vihreää!

  ReplyDelete
 5. Koukussa ollaan ja kuten Susupetal sanoi niin me taidetaan koukkuuntua vähän kaikkeen ;D Koko viikko on mennyt katsellessa kaikkea oranssia edelleen tuonne PL:n puolelle. Vielä pitäisi muutama kohde löytää.

  Nyt sitten jo siirrymme keltaiseen! No, se ei myöskään ole meikäläisen väripaletin värejä, mutta täytyy alkaa metsästämään. Tämä keltaisesi on todella upea! Paljon mielenkiintoista katsottavaa ja Mr. Spock on erityisen söpö Marilyn peruukissa!

  Vihreä sopii hyvin ensi viikolle.

  ReplyDelete
 6. Anne
  No juu, oli tosi inspiroivaa myos tehda sita.

  Arleena
  Todella hyvan tuulen vari. Losista loytyy kylla vari iloa, taalla ei tunnu olevan rajoituksia esim. sen suhteen minka variseksi talon saa maalata, taalla on niin ihanan hehkuvan varikkaita taloja.

  Juu, ensi viikolla vihreaa, olen jo ihan innoissani. :)


  Susu
  LOL, no silta nayttaa, etta kaikesta koukututaan, innostus tarttuu tosi helposti, onneksi ollaan pysytty tallaisissa "turvallisissa" aiheissa. ;)


  Magi
  No keltainen on kuin auringon paiste, se tuo piristysta arjen harmauteen.


  Elegia
  No ma olen ihan intona nyt naihin, niita on tosi kiva tosiaan seka katsella etta tehda. Mulla jo mielessa pyorii vihreaa.


  Lepis
  No juu, meilla nayttaa olevan tosiaankin taipumus innostua kaikesta ja sitten inspiraatio pyorii suuntaan jos toiseen. Tosi kiva juttu.

  Mulla ei oranssi ja keltainen ole niita tyypillisimpia varejani, mutta oikeastaan juuri siksi naita olikin tosi kiva tehda. Ensi viikolla varmaan sitten vihretaa kaikkialla. :D

  ReplyDelete
 7. Kiitokset blogi pohjasta -aion vaihdella sen ja tuon ihanan Pink 'n' cozy pohjan välillä mielialan mukaan :) molemmat sopii hyvin tänne mun hattaralinnaan *virnistää*

  ReplyDelete
 8. Snow
  Siella sun blogissa naytti oikein kivalta, molemmat pohjat sopii varmaan sun kuvien kanssa.Kiva kun loysit sopivat ja ainahan sita on kiva vaihdella.

  ReplyDelete