Sunday, June 27, 2010

Mummola valmistautuu huippuvierailuunMeilla oli taalla viikonloppuna oikein kunnon talkoot. Puutarhaa parturoitiin oikein olan takaa. Paljon saatiin aikaseksi, mutta kylla siella viela paljon tekemistakin on.

Tyttareni Sirpu on tulossa ens viikolla Lauri-miehensa ja Kaapo-poikansa, eli mun ekan lapsenlapseni, kanssa meille. Mummola pitaa nyt siis laittaa nopeasti kuntoon, etta Kaapon on kiva ja turvallista taapertaa taalla. Mutta mulle kay aina niin, etta kun mulla on jotain tiettya hommaa, niin alankin tehda jotain ihan muuta. Sen sijaan, etta olisin vaan jarjestellyt paikkoja, mun pitikin alkaa maalaamaan.

Pikkuhyllykko ja lokerikko seinalla sai uuden vaalean turkoosin maalin pintaansa. Olin maalannut ne viimeksi edellisen remontin yhteydessa ja ne oli jotenkin liian tummia nykyisiin vareihin. Ekaks koitin sijoittaa hyllyn keittioon, mutta se paatyi kuitenkin olkkarin tyotilaan. Siina on seina viela ilman tauluja, mulla kestaa aina pitkaan, ennen kuin alan niita ripustella, mutta nyt hylly ja lokerikko hiukan piristaa paljasta seinaa.

Hommaa siis riittaa viela pihalla ja taalla sisalla. Mutta ei hataa. Kylla taa tasta kuntoon tulee ja vieraita odotellaan jo niin innoissamme, etta ei meinata nahoissamme pysya. ;)

***
We are waiting my daughter, her husband and son to visit us next week. My grandson is 1 year old, so we must do some arrangements to make our home nice and save for him. But usually, when I have to do something, I end up to do something else. Now I painted the little selves. First I tried to place them into the kitchen, but they ended  up into the living rooms little workstation.

17 comments:

 1. Tosi kivalta nayttaa hylly tuossa poydan ylapuolella, ja ihanan varinen!
  Ihanaa, Kaapo paasee mummolaan! Ja sitten mummon kaverille Vegasiin... :)

  ReplyDelete
 2. Susa
  Juu, mummo odottelee taalla innoissaan Kaapoa, mutta ihan yhta innoissaan mummo odottelee Vegasin matkaa. ;)

  ReplyDelete
 3. Ihanalta näyttää ja ihan naurattaa toi tavaroiden ylös nostelu...tulee niin mieleen oma koti muutaman vuoden takaa.Nyt meidän pikkumies on jo neljä,joten tavarat saa olla rauhassa.
  Maalattuseinä on aina kaunis,varsinkin jos siinä on itselleen mieluinen väri.Mekin olemme asuneet jo yli neljä vuotta tässä kodissa,eikä keittiön turkoosi seinä ole vieläkään saanut taulun taulua...koska se näyttää aina yhtä kauniilta sellaisenaan.
  Nauttikaa tulevista päivistä!!!

  ReplyDelete
 4. Onnellisia yhteisiä lomapäiviä teille tyttäresi perheen kanssa. :)

  ReplyDelete
 5. Hih, meinasin kirjoittaa ihan samoilla sanoilla alun kuin Unelma. =)

  Mukavia hetkisiä.

  ReplyDelete
 6. Iloa ja onnea Kaapon seurassa. Sitä se varmaan onkin.
  Kaunista on tuleville erityisille vieraille.

  ReplyDelete
 7. Ihanuudet
  No mulle toi nostelu on tuttua omien lasten ajoilta, kokemuksesta tiedan, etta kaikilla on mukavampaa, jos ei tartte koko ajan vahtia jokaisen tavaran peraan.

  Varikkaat seinat ei valttamatta tosiaan tarvitse tauluja.

  Unelma
  Kiitos. :))

  Una kiitos sinullekin. :))

  Arleena
  Joo, meille tulee varmaan tosi kivaa Kaapon kanssa. :))

  Haneli
  Kiitos. :))

  ReplyDelete
 8. Tuttua se että puuhaa yhtä ja tekee toista! Me on tosiaaaan tavattu sun itkupilliputiikissas Treella! Tytärkin 12v muistaa...

  ReplyDelete
 9. Sirpu
  Ok. ;)

  Rva Pioni
  Juu, mulla kay aina noin, jos vaan on hiukankin luppoaikaa.

  Kerro tyttarelle terveisia kaupantadilta. ;)

  ReplyDelete
 10. you transform the ordinary in a something special !!!

  ReplyDelete
 11. Kyllä tuli siistiksi ja ihanat värit
  taloosi... Viikonloppu taitaa tulla viellä värikkäimpi kun tyttäresi ja miehensä tulevat pikkupojan kanssa...
  Hauskaa viikonloppua ja kiva Vegasin matkaa!

  ReplyDelete
 12. Bicocacolors
  Thank you. :))

  Pauliina
  Kiitos, olen oikein tyytyvainen vareihin, luonnossa ne nayttaa viela paremmilta ja kylla tanne tulee nyt lisaa varia kuukaudeksi, siita pitaa Kaapo ainakin huolen. ;)

  ReplyDelete
 13. Onnea matkaan ja kotiinne ja enkeltenkaupungissa vierailuun! Hienoa, kun pääsivät tänään reissunpäälle. Olet varmaan niin innoissasi, ettei työt suju siksi.

  ReplyDelete
 14. The color here is incredible! What an inspiring space!

  ReplyDelete