Thursday, August 5, 2010

Sekavia ajatuksia


Kuten kuvatkin hiukan sekava kokoelma, niin on viela ajatuksetkin. Yritan kovasti paasta taas arkeen kiinni ja aloittaa tyot. Inspiraatiota on kylla, mutta en tahdo paasta rutiineihin kasikisi. Ja se tietty saattaa olla sen merkki, etta niihin ei pidakkaan kiirehtaa. Asiaa ei myoskaan auta se, etta huomea Robilla alkaa 9 paivan loma. Se on uskomattoman pitka lomaputki taalla Amerikassa. Lomapaivia ripotellaan ympari vuoden ja on tosi vaikea saada yhta pitka-aikaista lomaputkea. Rob yritti saada lomaa aiemmaksi, mutta siihen ei ollut mahdollisuutta.

Viime kuu oli niin ihanan sekavaa seikkailua sinne tanne. Kaytiin katsomassa "pakolliset" nahtavyydet ja kierreltiin shoppailemassa. Vietettiin paljon aikaa myos ihan taalla kotosalla. Iltaisin grillattiin ja iltaa vietettiin kotiterassilla tai katsottiin joku leffa. Oli tosi ihanaa pitkasta aikaa, kun kotona oli vipinaa ja vilsketta. Siihenhan totuin Suomessa. Taalla me Robin kanssa vietetaan enimmakseen aikaa ihan kaksin. Sekin on ihanaa ja sellaista rauhaa toki tassa iassa myos kaipaa.

Mulla on tassa kolmen vuoden aikana ollut yhta sun toista suunnitelmaa. Ihan aluksi oli selvaa, etta muutetaan Suomeen. Mutta nyt se ei ole ollenkaan niin selkea vaihtoehto. Taalla asuminen tuntuu nyt myos tosi kivalta, kun on myos mahdollisuus kutsua tanne ystavia ja perhetta. Talla hetkella jotenkin tuntuu, etta haluaisin asua seka taalla etta siella. Onneksi nyt ei tarvitse tehda viela mitaan nopeita paatoksia. Joten asia saa hautua rauhassa.

3 comments:

 1. Ihania kuvia taas...kyllä olinkin niitä taas kaipaillut...päivien piristäjiä. Kiva että sait akkuja ladattua perheen ja pikkuisen kanssa. Todennäköisesti saat niitä purettua töihinkin taas sitten hetken päästä,kun kaikki ne ihanat muistot selkeytyvät kuviksi...niitä odotellessa!Nauttikaa lomasta ja unelmahan se olisi että saisit asua molemmissa paikoissa...elikkä parhaat palat molemmista maista...unelmaa,eikö totta?

  ReplyDelete
 2. Hyvvä... äsch jag kan ju inte finska även om jag är trekvarts finsk. Men jag är här och njuter av dina bilder ändå!

  ReplyDelete
 3. Ihanuudet
  No akkuja tuli tosiaan ladattua kunnolla, pitkasta aikaa. Kun tasta taas osaan palata normaaliin, niin eikohan taas kuviakin ala tulla.

  Uskon, etta jos uskoo unelmiinsa, niin silloin ne voivat hyvinkin toteutua. ;)

  LeiaMia
  Tack so mycket. :))

  ReplyDelete