Saturday, August 7, 2010

Sekavia mietteita

Mun on taas tosi vaikee keksia mita tanne kirjottais. Olen alottanut kirjoittamisen jo varmaan 10 kertaa ja sitten pyyhkinyt kaiken pois. Ma en taas ollenkaan tieda, etta mika tarkoitus talla mun blogilla on. Musta on kiva pitaa blogia, jotenkin siita on tullut niin itsestaanselvyys, etten osaa enaa kuvitella elamaa ilman blogia, tai blogeja, mullahan on niita aina useampia. Joskus kun turhaudun oikein kunnolla, niin aloitan alusta perustamalla taas uuden blogin, joskus taas turhautuessani lopettelen vanhoja. Ja koitan keskittya sitten johonkin niista.

Nyt vaan tuntuu, etta on pallo taas hukassa. En oikein keksi mika tan blogin funktio oikein on. Tarkoituksena on tietty laittaa tanne kuvia omasta elamastani taalla LA:ssa ja kertoilla sitten tietty siina sivussa jotain kuulumisiakin. Mutta toisaalta taa nyt yrittaa olla myos jotenkin "tyyliblogi", eli haluan keskittya taalla etupaassa sisustusasioihin ja toisaalta ehka olis kiva myos esitella vaatteita yms. Ja sitten valilla on taas mielessa syvallisempia juttuja. Ja jotenkin nyt tuntuu, etta tasta syntyy vaan sillisalaattia.


Kuvituksena sekavaan kirjoitukseen on muutama tunnelmapala Chinatownista, yksi suosikki paikoistani taalla LA:ssa, siellahan kavin myos toukokuussa Elegian kanssa. Ja pari alinta kuvaa taalta kotoa, ne vaan vareiltaan sopi tuohon jatkoksi.

17 comments:

 1. Sillisalaatti on hyvä!

  No hätä.

  ReplyDelete
 2. Minä ainakin arvostan sillisalaattia. On kiva, kun koskaan ei tiedä, mitä odottaa. Se on kivaa ja sinun päivityksiä aina odotan innolla. :)

  Minulla on myös epämääräinen olotila vieläkin. Se vie hetken, että pääsee takaisin normaaliin elämänmenoon ja rytmiin, kun ajatukset ovat ihan muualla.

  Ja samoja juttuja olen muuten pähkäillyt omankin blogini kanssa. Päädyin hiljaa päässäni siihen tulokseen, että olkoon ja menköön millä tyylillä tahansa niin kuin tähänkin asti.

  ReplyDelete
 3. Ps. Chinatown näyttää melko hiljaiselta nytkin :DDD

  ReplyDelete
 4. Lepis
  Kiitos, sillisalaattia on sitten tarjolla jatkossakin. ;)

  Elegia
  Juu, sulla on varmaan hiukan samanlaisia tuntemuksia, normaaliin elamanmenoon on vaikea paasta kiinni, kun on tapahtunut niin paljon jannaa. Mullakin ajatukset on jossain ihan muualla, mutta eikohan se tasta taas tasaannu.

  Makin aina odotan innolla sun postauksia ja anna toki menna ihan kuten tahankin asti. Sita vaan on ihan erilailla kriittinen oman blogin suhteen kuin muiden. Ei mua ainakaan muiden sillisalaatit hairitse, omani vaan joskus alkaa kyllastyyttaan tai tympiin. ;)

  ReplyDelete
 5. Elegia, ai sa olitkin taalla viela, juu, ei siella kovaa tungosta nytkaan ollut, ei taalla tunnu tungosta olevan koskaan muualla kuin autoteilla. ;)

  ReplyDelete
 6. Mulla oli kanssa tosi sekava fiilis blogin kanssa kun tulin Suomesta, sen takia pyyhin kaiken vanhan pois ja aloitin alusta. Paatin pitaa tietynlaista blogia, mutta pikkuhiljaa olen palannut vanhaan linjaan...eli sekasotkuun. Mun blogilla ei ole mitaan varsinaista "teemaa". Se vaan on mun blogi. Sillisalaatti. :)
  Anna menna vaan, ole oma itsesi, se riittaa. :)

  ReplyDelete
 7. pinks and yellows....super lovely....

  ReplyDelete
 8. Susa
  No joo, tallasia hetkia tulee ja menee, jotenkin sita olis kiva pitaa sellasta linjakasta ja tyylikasta blogia, mutta eikai se onnistu, jos haluan olla oma itseni. Ja se kai nyt tietty on se oikea linja, sulla se toimii mun mielestani aina hyvin. ;)

  Susan Erickson
  Thank you. :))

  ReplyDelete
 9. Sillisalaattilinja on ihan hyvä!
  Ja ehkä sä tarttet vähän taukoa blogista;sen jälkeen ehkä taas tulee helpommin kirjoitettua/bloggattua.

  ReplyDelete
 10. Yaelian
  No kiva, etta sillisalaatti maistuu sinullekin, eli se tulee varmasti olemaan taman blogin menussa jatkossakin.

  Tauko tekee silloin talloin hyvaa, saa vaan nahda maltanko sellaista edes pitaa. Jotenkin tassa on nyt kivat kommentit piristaneet niin, etta ehka tama tasta lahtee hyvinkin kayntiin. ;)

  ReplyDelete
 11. Sekalainen on parempaa kuin tylsä, vähän on parempi kuin ei mitään, pelkät kuvatkin puhuvat ellei tekstiä synny. Taukoja pitää itselleen sallia.

  Hurmaavat kuvat taas. Ihastelen värejäsi :)

  ReplyDelete
 12. Tykkään tästä sillisalaatista, pitkälle sliipattuja blogeja ei kauan jaksa lueskella:)

  Kommentoin myös tuohon aiempaan postaukseesi. Pienten lasten äitinä en ehtisi bloggailla jos mies ei katsoisi pienten pirpanoiden perään tälläkin hetkellä.

  En ihmettele niitä pienten lasten äitejä jotka kovasti bloggaavat mutta kyllä se on lapsilta pois se aika..kun lapset lepäävät äidillä on tehtäviä joita ei voi tehdä lasten kanssa ja jos kerrankin on vapaahetki niin kannattaisi levätä. Mutta blogimaailam on ulostie arjesta joten kuka hennoo sanoa äiti-ihmiselle että ei saisi bloggailla, en ainakaan minä:)

  ReplyDelete
 13. Elämäkin on vähän sellaista Sillisalaattia :)

  joten anna tulla vaan !

  ReplyDelete
 14. Ehkäpä onkin parasta että näissä blogeissa voi tuulettaa päätään...joka välillä leikkaa ja välillä ei.Meidänkin blogin tarkoitus oli jotai ns.parempaa,syvällisempää,laadukkaampaa.MUTTA luulen että tärkeintä itselleni että annan aivoillen jotai muuta työtä ,kun perus aherrus...viiden lapsen yh,työ ja sitä rataa.Täällä voi olla oma itsensä tai välillä jotain ihan muuta.kiitos sillisalaatista ja muista aina että sä oot meidän monen päivien piristys ihan omana itsenäs eikä tartte olla jotain ekstraa...ainakaan jos ei siltä aina tunnu.

  ReplyDelete
 15. Joo, sillisalaattia kiitos. Tykkään tosi paljon sun valokuvista, väreistä jne. kuten olen varmaan kertonutkin. Ja nyt kun tulin sun sivuille, oli ihanaa lukea sun pohdistaa mummuna olemisesta, ikävästä , tyhjyyden tunteesta jne. Se on kuule tätä elämää.

  Tää sun blogi on tyylikäs ja linjakas just tässä tyylissä. Sellaista elämänmakuista.

  ReplyDelete
 16. Rita
  Kiitos. Kommenttisi voisin laittaa vaikka huoneentauluksi tohon seinalle. ;)

  ♥ Hannele
  Kiitos. :))

  WhiteLily
  Blogimaailma on todella ulospaasy arjesta, joten se saattaa olla just se, mita monet aidit pienten lasten kanssa kipeimmin tarvitsee. Ma uskon, etta ennen kaikkea aitien tulisi huolehtia itsestaan, sitten on lapsillekin enemman annettavaa. Aiteja ei todellakaan pitaisi syyllistaa, jos suovat muutaman ajatuksen myos itselleen ja vaikkapa hakevat piristysta bloggaamalla...mina en myoskaan hennoisi sellaista tehda. ;)

  MaaMaa
  No hyvin sanottu, mua rupes oikein naurattaan, onko mun elamani tasaisen tyylikasta ja linjakasta...heh heh...joten sillisalaattina tama pysyy, jos todellakin kuvaan ja kirjoitan todellisesta elamastani. ;))

  Ihanuudet
  Kiitos ihanasta kommentista, sitahan me taalla kaikki ollaan, toistemme paivien piristysta. Nama kaikki kommentit on ihmeellisella tavalla piristanyt mua ja jotenkin tuntuu, kuin olisin jopa lisannyt hiukan itsetuntemusta. ;)

  Eliisa
  Kiitos, ihana lukea tallaisia kommentteja. Mulla alkaa nousta taas ihan uudenlainen into tahan bloggaamiseen ja se on hyva. Tuo tyhjyyden tunne on ollut niin valtava, etta jotain piristavaa tassa pitaakin tehda. ;)

  ReplyDelete