Wednesday, September 8, 2010

Hyvaa tuulta


Meidan koti on jalleen tayttynyt musiikista, mukavasta rupattelusta ja hyvasta tuulesta. Huomaan hymyilevani helposti ja vailla ilman mitaan syyta.

Eilen kaytiin Robertin kanssa Little Tokyossa, ostettiin sielta pienta kivaa naposteltavaa. Tamakin ilta menee osittain japanilaisella teemalla. Meilla on illaksi liput Nokia Club:ille Apocalyptica:n (Suomi) ja Dir en Grey:n (Japani) yhteiskeikalle. Siita lisaa sitten huomena, tai koska nyt sitten kerkiankin.

Edit. Poistin tuosta postauksen alusta henkisen hopinan, sita jos sellainen kiinnostaa, niin sita voi kayda lukemassa Kyynelkanavasta. ;)

***
We were yesterday in Little Tokyo with my son Robert, and there bought some cute japanese snacks and tonight goes with Finnish-Japanese theme as well. We have tickets to Apocalyptica-Dir en Gray concert in Nokia Club, LA.

8 comments:

 1. Ihania herkkuja...nam ihan tekisi mieleni maistaa.Toivottavasti teillä oli hauska konsertti-ilta!!!

  ReplyDelete
 2. Ihanuudet
  Harmi, ettei voi antaa maistiaisia netin valityksella, tosi hauskoja herkkuja.
  Konsertti on vasta edessa pain, ollaan vasta alkuiltapaivassa. ;)

  ReplyDelete
 3. Minäkin olen huomannut, että jos kiire/stressi/masennus/tms. valtaa mielen, alkaa kiinnittää huomiota epäolennaisuuksiin ja pienet asiat harmittavat. Onneksi näin ei käy usein, sillä se olisi raskasta, elää sillä tavalla harmitellen kaikkea.

  Nam, sanon vaan :)

  ReplyDelete
 4. Voi mitä herkkuja ja kaikki vielä sävy sävyyn. Värit ovat ilmeinen osa sinua ja osaat niitä taitavasti yhdistellä. Ihailtavaa ja nautittavaa katseltavaa. Ongelmat ja kiire paisuvat ihmeesti kun niitä alkaa tarkastella, siksi onkin hyvä heittää ne olan yli ja luottaa siihen, että kaikki järjestyy. Pysähtyminen ja rauhoittuminen auttavat. Hauskaa konsertti-iltaa, nauttikaa!!

  ReplyDelete
 5. Voi mitkä herkkukuvat, siis mausta en tiedä, kun en ole maistanut, mutta värit! Varmaan maistuvatkin hyvältä, jos japanilaiset herkut maistuvat yhtä hyvältä kuin japanilainen ruoka, rakastan!!!!
  Mitä noissa pulloissa on, mikä se pallukka siellä sisällä on ?????

  ReplyDelete
 6. Hämäläisenä tulin sanomaan,että tuo keittiösi on aivan ihana,malttaako sieltä poistuakkaan!!

  ReplyDelete
 7. Kirjailijatar
  Niin totta ja onneksi sita voi itse paattaa antaako kiireen, stressin ja masennuksen vallata mielen, aina sita ei vaan tahdo muistaa, etta siita voi itse irrottautua. :)

  Valokin Varsyja
  No varit on kylla niin ilmeinen osa minua, etten osaa muuten asioita jarjestella.
  Ja ongelmat voi tosiaan heittaa mielestaan, niin alkavat sitten jarjestyakin helpommin kuin hermoilemalla. ;)

  Unelma
  Kiitos. :)

  Johanna
  Maistuvat oikein hyvalta, hiukan tarvitaan ehka totuttelua, siella kun vehnajauhon korvaa riisi, mutta kun makuun tottuu, niin ovat tosi herkullisia.
  Pulloissa on sisalla luumu. ;)

  Orvokki
  Kiitos, ja en ma kovin kauaksi keittiosta koskaan paase, meilla on niin pieni koti, joten on nyt kiva, kun se nayttaa pirteemmalta. ;)

  ReplyDelete