Friday, September 17, 2010

Urbaanissa sykkeessa - Urban pulse
Mulla pyorii mielessa jo uudet sisustusvarit, mutta kaytannossa kaikki sellanen siirtyy ensi kuulle. Nyt keskityn viettamaan aikaa poikani kanssa. Yhta sun toista ollaan jo katsastettu, mutta nahtavaa riittaa kylla viela paljon...itse asiassa loputtomiin. Itse olen asunut nyt 3 vuotta LA:ssa ja musta tuntuu, etta olen nahnyt vasta pienen osan tasta yli 17 miljoonan asukkaan metropolista.

Tassa kuvia historic Downtown LA:sta, joka on yksi ehdoton suosikkipaikkani (Rob vaittaa, etta sanon noin lahes jokaisesta Los Angelesin osasta ja taitaa olla siina aika oikeassa).  Tolla alueella on taidegallerioita, cooleja putiikkeja ja makeita ruokapaikkoja. Se on ihana sekoitus modernia urbaania designia ja vanhaa rajahtanytta glamouria. 

Ollaan kylla vietetty mukavaa aikaa myos ihan taalla kotosalla. Mulle jaa tassa hyvin luppo aikaa koneelle, kun molemmat Robertit ovat innokkaita pelittajia. Tuolla ne taas istuu ohjaimet kasissa nena ruudussa. Yhdessa ollaan katsottu hyvia leffoja, joista The Imaginarium of Doctor Parnassus lumos mut ihan taysin. Se on visuaalisesti mielettoman kiehtova. Leffan traileri taalla.

Ai niin, olen putsaillut tan blogin puolelta hihhulihomppaa pois, jatkossa tungen sita vaan Kyynelkanavaan, joka on nyt sitten taas jalleen auki. ;)

***
A couple of photos from one of my favorite part of my home town, the historic downtown Los Angeles. The lovely combination of modern urban design and decayed old glamor.  And I have to introduce the movie, which fascinates me a lot; The Imaginarium of Doctor Parnassus. Visually so enchanting.

10 comments:

 1. Ihania kuvia, ilma väreilee lämpimänä...kaikkea muuta kun täällä...märkää,pimeetä ja sateista,Mutta kuitenkin niin ihanan syksyistä.Nautiskelkaa,niin täälläkin yritetään!

  ReplyDelete
 2. Hienoja kuvia! Minäkin pidin kovasti Downtownista,silloin kuin LA:ssä olimme.Parkkeerasimme auton ja kävelimme siellä paljonkin.
  Hassua,että sulla on 2 Robertia;D
  Ja tuonne Kyynelkanavan puolelle pitääkin mennä kurkkimaan.,.,

  ReplyDelete
 3. Ihanuudet
  No taalla on kylla lammin, tanaan taas suorastaan kuuma. Ikavoin Suomen syksya, nyt pieni sadekuuro tekis teraa ja olis ihana paasta metsaan.

  Mutta kylla meilla tosi hauskaa kaikesta hikoilusta huolimatta on. ;)


  Yaelian
  Kiitos, ja juu, tosi hassua olla taalla kahden Robertin kanssa, valilla menee hiukan henkilot sekaisin, kun ma kutsun molempia Robertiksi.;)

  ReplyDelete
 4. Aivan mahtavia kuvia täällä sun blogilla, värit ja sommittelu on kaikki täydellisesti kohdallaan. Sulla on mielettömän hyvä värisilmä ja sommittelutaito.

  Maire

  ReplyDelete
 5. Tahtoo lisää kaupunkikuvia...

  ReplyDelete
 6. Maire
  Voi kiitos. Kun valitsen kuvia julkaistavaksi kiinnitan kylla tosi paljon huomiota juuri vareihin ja sommitteluun, informatiivisyys on mulle niihin verrattuna taysin toissijainen juttu. ;)

  Helena
  Kiitos, kiva...niita tulee sitten lisaa. ;)

  ReplyDelete
 7. Kirjoitatpa missä vaan, mitä vaan - luen mielelläni. Mukavia yhdessäolon hetkiä teille!

  ReplyDelete
 8. Hyva Mieli
  Kiitos, olet ihana. Kivempi kirjoittaa, kun tietaa, etta ainakin joku haluaa lukea. ;)

  ReplyDelete
 9. Ihanaa nähdä kaupunkikuvia sieltä! Minäkin olen muuten havainnut, että itse kanssa ilmoitan tosi monesta paikasta täällä, että se on minun lempipaikkani :D Tai nykyään sanon "se on yksi lempparipaikoistani" - niitä on niin paljon!

  Ihanaa, kun siellä on lämmin. Meidän pitäisi vaihtaa päittäin. Täällä olis varmaan sinulle kivat ilmat nyt: 18-20 astetta ja aurinko paistelee, joskus voi tulla sadekuuro, mutta se ei kestä kauan, mutta ilma on raikas. :)

  ReplyDelete
 10. Elegia
  No just noilla nurkillahan mekin yhdessa pyorittiin.

  Kuullostais ihan hyvalta toi paittain vaihtaminen, tollanen lampotila olis just kiva, taalla kieppuu asteet 35 C tuntumassa. Ja sadekuurotkin olis tosi kivoja. Mulla varmaan joku sisainen kello kertoo, etta on syksy ja siksi helteet tuntuu nyt omituisilta.

  Mutta en tieda, kuinka nopeesti sitten taas kyllastyisin sateisiin ja kylmyyteen. Ehka niita on helppo kuvitella kaipaavansa taalla ainaisessa auringon paisteessa. ;)

  ReplyDelete