Saturday, October 9, 2010

Olen niin rakastunut....I'm so in love
No niin, maalit on ostettu makkariin. Ylakuvassa nakyy varimallit, toka vasemalta on seinan pohjavari ja eka vaselta on vari, jolla teen color wash:in pohjavarin paalle. Tarkoituksena on saada aikaseksi elavaa ja vahan kulahtanutta pintaa. Olen nyt niin rakastunut harmaaseen.

Eilinen kirppis kierros oli myos antoisa. Loysin just niin sopivaa tilpehooria meidan uusiin sisustusvareihin.

Nyt vaan jaita hattuun, etta saisin hataisen mieleni kuriin. Hosuminen on ollut mun ongelma, joten tama uusi sisustuskierros toimii samalla myos mielenmaltti harjoituksena. Yritan nyt tehda kaiken tyon huolellisesti alusta alkaen ja nauttia joka hetkesta siina tyon edetessa.

***

Ok, we have now new paints for bed room. The second color example from the left is the basic color, and with the first one I'm going to do a color wash over the basic color. I try to get lively and a little bit worn out effect to walls. I'm so in love with gray.

I also found some just lovely accessories from the flea market. They fit perfectly with our new color scene.

8 comments:

 1. Harmaa on hyvä sisustusvärinä, siihen passaa niin moni muu värin hyvin. Hauskaa sutailua :)

  ReplyDelete
 2. Harmaa on tosiaankin hyvä sisustusväri,ja kuten Lepis tuolla sanoo,niin muut värit sopivat hyvin sen kanssa.Jännää sitten nähdä täällä se lopputulos....

  ReplyDelete
 3. Vautsi! Siellä puhaltaa nyt ihan uudet tuulet! Jännää nähdä sitten mitä tulee, takuulla kaunis, vaikka kyllä nuo iloiset värisikin ovat olleet niin kauniita! Hyvä meininki, elellä värien kanssa hih! Ne kertoo ja niillä voi kertoa ja ne ovat mahtava väline tukemaan omaa kasvuakin. Niiku tulkkina itsellekin.

  ReplyDelete
 4. Ihania rauhallisia sävyjä. :)

  ReplyDelete
 5. Äh, kirjoitin äsken kommentin ja jonnekin se hävis kuin p.. saharaan..

  Mutta - upeat harmaat. Tykkään kans. Ja sinähän saat aikaiseksi vaikka kuinka kaunista, hiljaa tai nopeeta, vankka luottamus sun taitoihin ;) Me kävimme miehen kanssa myös kaupoilla, harmaata maalia ja tapetteja katseltiin, tai sitten haaveissa sellainen vaalea/harmaa violetti.. sopisi tosi hyvin tumman mustan ruskeisiin ikkunapuihin. Toinen seinä on kiviseinä ja pinta aika rosoinen, mietittiin, että josko sellaisella laastilla (en muista nimeä, mutta sitä myydään ihan tällaiseen tarkoitukseen )yrittäisin saada siitä sellaisen rauhallisen, hienostuneen rosoisen, mutta kuitenkin vähän sellainen rujo... Kovat vaatimukset ;)

  Vielä kommentti ed. postaukseen - miten sä osaat! Cola-pullokuvat on ihanat!! ( -ja vielä, poika pelaa juu, sm-liigaa, kettupaidassa) Mukavaa viikonloppua, mä aherran töissä.

  ReplyDelete
 6. En yhtään ihmettele, vaikka oletkin rakastunut. Myös tällä puolen ruutua tuppaa syke nousemaan. Näytäthän sitten myös valmiin lopputuloksen. Innoissani odottelen!

  ReplyDelete
 7. Jännittävää nähdä millaisen lopputuloksen saat aikaan. Harmaa on hyvä, rauhoittava sisustusväri, johon on helppo yhdistellä muita värejä. Poikani halusi huoneeseensa harmaan eri sävyiset seinät, yksi aivan hopeaan kihtaava väri. Olin ensin vähän että mitä? Lopputulos on oikein hyvä.

  ReplyDelete