Saturday, November 6, 2010

Harmaata hopotysta ~ Grayish drivel

Harmaata, harmaata ja lisaa harmaata. Vaatteissa mulla on harmaa ollut lempparina jo pitkaan. Yla kuvassa mun suosikki paivan asu, joka luultavasti tulee olemaan mun paivan asu joka paiva talvikaudella. Eilen se taydenty tolla DKNY-bleiserilla, joka loyty alle $10 kirppikselta. Pari viikkoa sitten loyty maailman mukavimmat Combat-bootsit $22 Ross:in outlet storesta.

Ja en voi tarpeeksi hehkuttaa kuinka rakastan nyt harmaata myos sisustuksessa. Harmaiden verhojen paalla liehuu harmaasta t-paidasta revitty royhelo. Viritelma on viela hiukan kesken erainen, mutta nayttaa hyvalta. Joten sita kehittelen lisaa.  Alakuvassa nakyva pompula on samojen verhojen alaosasta. Pompuloiden kiinnityskin on viela vaiheessa. Mutta eikohan tosta jotain kivaa synny.

No taa oli tallanen hiukan sekava ja harmaa hopotys, mutta olen vaan niin iloinen kaikista noista hankinnoista ja virityksista. Nyt pitaa menna jatkaan pienta askartelua.


***

It's obvious, I love gray. It has been my favorite clothing color for long. I found DKNY jacket under $10 from thrift store and the most comfortable combat boots ever I found from Ross just for $22.

And just a peek to my new curtain ideas, nothing ready yet.

14 comments:

 1. Ah mä niin tykkään pompuloista.Kun muutettiin asuntoomme otin osista keittiönkaapeista ovet pois jotta saan avohyllyjä ja liimasin hyllyjen reunaan pompulanauhaa. Jotkut nauranu mut mielestä ne on söpöt ja kun on vanha keittiö ni sellanen hieman romuromanttinen höpsötys sopii toisin kuin moderniin.

  ReplyDelete
 2. Voi kun voisi pitää ikkunaa auki tolleen! Että verho vaan lepattaisi.....mutta kun nyt rupeaa halla hässimään. Äsken Leo-lenkillä meinas jo adidakset liustaa :)
  Ihanalta näyttä siellä sinun uudet värit, vaikka edelleenkin tykkään edellisestäkin :)
  Ite laittaa täällä enemmän ja enemmän väriä ja kynttilöitä, että selviää tuosta mitä tuolla ulkona on.....ihan kylmää pimeää.
  Tiedän että kaipaatkin oikein sitä, mutta vuodesta toiseen tämä karmein aika.... muistatko enää?
  Anna mulle lämmin ilma!

  ReplyDelete
 3. Harmaa on hyvä väri sopivassa mittakaavassa.

  ReplyDelete
 4. Harmaassa on omat hienot puolensa. Taiteellisia kuvia. Ja nuo edellisen postauksesi kissaposeeraukset ovat ihania:)

  ReplyDelete
 5. Makeet kengät! Tommoset mäkin haluaisin; ois tosi hyvän näköset jonkun rennon mekon / hameen kanssa!

  Harmaa (vaatetus) on kiva, silloin kun on kirkas ilma.
  Harmaalla säällä laitan jotain vahvempaa väriä, vaikka en välttämättä kirkasta väriä ...

  Upeat verhot; tykkään kun ne lepattaa tuollalailla avoimen ikkunan edessä! :)

  ReplyDelete
 6. Minutkin valtaa taas sisustusinto. Jotain pieniä muutoksia. Nyt olemme lähdössä katsomaan yhtä isoa taulua.
  Pidän värimaailmastasi, se oikein sipaisee intoa lisää.
  Hienot kokonaisuudet ja värimaailma.

  ReplyDelete
 7. Muistankin tuon huivin, se on ihana!

  ReplyDelete
 8. Henrietta
  Pompulareunukset hyllynreunassa kuullostaa kivalta, sopii just romuromanttiseen sisustukseen, joka on munkin suosikki tyyli. ;)

  Johanna
  Juu, ma olen kylla taalla alkanut kaipaan 4 vuodenaikaa. Ehka naa uudet varit on jonkilainen vastaus siihen puutteeseen. Taalla on vihreaa ja kukkii ymparivuoden. Nyt mulla on kaamoksen ja talven vareja ainakin kotona ja vaatteissa.

  Ma muistan nyt loskan ja pimeyden valtavan romanttisena. Voi olla, etta olis toisin, jos nyt olisin siella Suomessa. ;)

  Lepis
  Harmaa on hyva yleisvari, sita voi muunnella niin helposti sitten muilla vareilla.

  Pink Links
  Kiitos. Ja harmaahan sopii hurmaavasti pinkkiin. Mulla on edelleen paljon pinkkia ja se oikein nauttii harmaan seurasta. ;)

  ii
  Joo, sehan vois olla mun uusi nimi! ;)

  MaaMaa
  Ma oon ennenkin kayttanyt army-bootseja ja ne on niin mielettoman mukavia ja sopii munkin mielestani hyvin myos mekon ja hameen kanssa.

  Taalla on lahes aina auringonpaiste ja aina vihreaa, joten harmaille vaatteille on paljon kayttoa. Tietysti joskus tulee erilainen fiilis, sitten pitaa laittaa jotain pirtsakkaa. ;)

  Arleena
  Sisustaminen on piristavaa puuhaa ja joskushan riittaa ihan pienetkin muutokset. Iso taulu kuullostaa kivalta, jos oikea loytyy, niin se voi upeasti muuttaa sisustusta. Mulla on myos haaveissa muutama taulu, mutta niita ei etsimalla oikein loyda, niihin pitaa tormata sattumalta.

  Elina
  Kengat on ihanat, niita ei edes tunne jalassa ja nayttaa makeilta.;)

  Susa
  Joo, huivi sai hiukan lepoa kesan ajan, mutta joutuu taas roikkumaan kaulassani ahkerasti kun tulee viileampaa. Mutta olen siihen vielakin tyytyvainen, ja hyva niin, sehan makso saman verran kuin toi takki ja bootsit yhteensa. ;)

  ReplyDelete
 9. Nyt kyselen ihan asian vieresta ja tyhmia. Onko Rossilla viela tavallisten myymaloiden lisaksi Outletteja?

  ReplyDelete
 10. Johanna
  Hyva kysymys, ei kai tosiaan ole, ma vaan ajattelen, etta kaikki Rossin myymalat on ikaankuin Outletteja. Mulla on viela valtavasti vaikeuksia naiden kaikkien termien kanssa.

  ReplyDelete
 11. ihana harmaa fiilis...täällä ulkona tosi liukasta ja masentavaa.Vielä uuden asunnon väri maailma hukassa.Ensi viikolla muutetaan,joten ehkäpä se pikkuhiljaa selviää.Ihanat kengät...nimimerkillä Kenkähullu

  ReplyDelete