Wednesday, December 1, 2010

Eka luukku

Vieläkö jaksatte kierellä ostarissa? No ei se mitään, mun on nyt kuitenkin ihan pakko laittaa lisää kuvia Antropologiesta.

Olkoon tämä lintu mun blogi joulukalenterin eka kuva. Käki istuu oksalla ja noi langat johtaa...

nähin suloisiin käkikelloihin.

Katajat on tosi kauniita, mutta ihan paras on toi tumppukuusi.

Ihanan pirtsakan värisiä tumppuja.

Tosi suloisia jouluastioita.

Herkullisen värisiä kippoja, mutta noi päytäliinat vasta ihania onkin.

Ja tietysti Antropologiessa on myös söpöjä joulukoristeita.

Mutta jos nyt näistä kuvista saa sellaisen käsityksen, että täällä on kaikki kaupat sisustettu ja somistettu hyvällä maulla, niin se ei kyllä pidä paikkaansa. Suurimmaksi osaksi kaupat ja tavaratalot on aikalailla saman näkösiä kuin Suomessa. Tietysti löytyy aivan mielettömän ihania kauppoja, mutta myös toisaalta myös sellaista mauttomuutta, ettei sellaiseen Suomessa törmää. Amerikkalaisilla on kyllä helposti taipumusta mennä hiukan överiksi, mitä koristeluun tulee.

Koitan nyt laittaa etupäässä jouluisia kuvia tässä joulukuun aikana. Huomena taidan kaivella esille jo omia joulukoristeita ja aloittelen pikku hiljaa koristelemaan tätä kotia joulukuntoon. Mä rakastan joulunaikaa ja tunnelmaa, siksi haluan aloitta hyvissä ajoin, että siitä voi nauttia mahdollisimman pitkään. Mutta joulunkaan suhteen mulla ei ole mitään sellaisia ehdottomia perinteitä, jota pitäsi joka joulu noudattaa. Ehkä se onkin mun ainut pysyvä juhlapyhien perinne, että vaihtelen ja kokeilen aina jotain uusia teemoja ja ideoita.

Blogejakin alan koristella jouluisiksi. Mun blogi joulukoristeet on vapaasti muidenkin käytössä, niitä löytyy Sivupohjablogiltani  ja sielta kun klikkaa oikeasta ylakulmasta  "accessories". Koitan vääntää uusia lisää tässä lähi päivinä.