Thursday, December 16, 2010

Jatketaan rauhallisesti

 Vielä pieni silmäys parin viikon takaiseen ostarireissuuni...

 Olishan siellä ollut yhtä sun toista ihanaa juttua, jotka olisin voinut ottaa mukaani, esim. noi "köyhän miehen" hopeiset pikku tuikkukipot...

 Toi pullo on myös tosi ihana ja noi pikku kipposet.

 Toi lautanen kaunis, mutta hiukan liian pröystäilevä mun makuuni.

 Tää koristelu viehättää mua tosi paljon, rakastan leikellä lumitähtiä, niitä taidan vielä askarella ikkunoihin, että tulis edes hiukan talvista fiilistä.
Ja tossa asussa mua viehättää ihan kaikki, varsinkin noi helmat ja rannekkeet. Niissä on just sellaista tyyliä, jota aion itse hiukan tuunata sitten kun kaivan ompelukoneen taas esille.

Kyllä se nyt vaan niin on, etten todellakaan viitsi nyt joulun vuoksi ottaa pätkääkään stressiä. Koristeiksi riittäköön tänäkin jouluna kynttilät ja kukkaset. Askartelen jotain, jos se tuntuu mukavalta. Sen verran pitää lähteä viikonloppuna liikenteeseen, että löytäisin jostain hyasinttejä, muuten joutuisin viettämään jo 4. joulun ilman hyasinttejä ja se ei oo kivaa.

Helteet on muuten nyt taas toistaiseksi ohi ja lämpötila laskikin eilen aika dramaattisesti. Nyt on luvassa viilea viikko, päivisin about 15 C ja sateitakin on luvassa. Sateet on kyllä täällä yleensä toivottuja, mutta nyt jouluruuhkien alla vesisateet sotkee täällä  liikennettä  pahasti. Täällä kun vesisade aiheuttaa liikenteessä samanlaisen kaaoksen,  kuin ensi lumi Suomessa pääkaupunkiseudulla.

Mutta jatketaan kuulkaa rauhallisesti, nauttien kaikesta kivasta, mitä tähän joulun alus aikaan liittyy ja unohdetaan kaikki turha stressi.