Thursday, January 20, 2011

If I am Frida Kahlo, you are ...?

Hauska matkamuisto meidän "Meksikon"-matkalta on toi postikortti. Se ei ole pelkästään kaunis, vaan se sattu napsahtamaan niin hyvin meidän pikku leikkiin, joka keksittiin ajomatkan piristykseksi. Me kyseltiin toisiltamme, että "If I am Yoko, you are...?" - "John, but if I am Tom, you are...?" - "Katie? Jerry! But if I am Penelope, you are... jne...Kymmeniä pareja me keksittiin, mutta sitten tuli stoppi. Ja arvatkaapa vaan, olinko ilahtunut, kun näin ton kortin...If I am Frida Kahlo, you are...? No, Rob ei tosin muistanut siihen vastausta, mutta kortti on nyt sitten muistona kivasta leikistä ja mukavasta päivästä. Toi leikki sai alkunsa, kun Robin isä pistäyty aamusella ja Rob avas oven pelkissä shortseissa ja sen isä sano, että se näyttää ihan Tarzanilta. No mä tietty olin sitten Jane. Niin joo, mä täytin eilen 51, joten leikki-iässähän tässä vielä ollaan.;)

Niin, ja sitten löysin myös ihania käsintehtyjä kynttilöitä, niiden pitäis olla sillain vanhanaikaisesti valuttavia, en ole vielä vaan niitä raaskinut polttaa, joten en tiedä miten kivasti ne sitten toimii.

Tuossa on sitten vielä muutama kuva matkan varrelta. Useimmiten noi autosta napatut kuvat ei oikein onnistu, mutta tällä kertaa tuli aika kiva kuva tosta Disney Concert Hall:sta (jonka suunittelussa oli apuna myös Esa-Pekka Salonen). Ja aika kivasti onnistu tuo avoautokuvakin.

Loppuun sitten vielä tyypillinen kuva Los Angelesin liikenteestä. Tuollaisia vähintään 8 kaistaisia freeway:tä halkoo edes takas  läpi kaupungin lukemattomia. Meiltä ajaa tuota Hollywood freeway:tä noin 15 minuuttia ja downtowniin noin 25 minuuttia, jos ei ole pahempia ruuhkia. Onneksi tällä kertaa vältettiin ruuhkat.