Sunday, February 27, 2011

Joku ja jotain muuta

Valokuvatorstain 196. haaste ~ "Joku".

Tämä heppu on kävelemässä kohti tämän iltaista pääkallopaikkaa, eli kääntymässä juuri Hollywood Bulevardille, kohti Kodak teatteria, jossa jaetaan tänään Oscar-pystit. Sinne tekis mieli itsekin lähteä julkkiksia bongailemaan. Meiltä ajaa sinne 15 minuutissa, mutta siellä taitaa olla sellainen tungos, että tuskin löytyis edes parkkipaikkaa kovin läheltä. Eli taidetaan jäädä kotisohvalle katsomaan.

Ja sitten vielä pikkusen jotain muuta....eli edellisen postauksen teemalla mennään, eli taas on revitän suurta iloa pienestä jutuista. Eilen lähti mukaan ruokakaupasta orkidea ja kirppikseltä löyty söpö Baileys´-kermanekka. Molemmat tulee varmaan jatkossa esiintymään useissa kuvissa. Mutta piti nyt päästä laittamaan ne tähän heti näytille. Mitään muuta kivaa ei nyt kirppiskierrokselta löytynyt, joten blogikirppistä en pääse vieläkään perustamaan.

Oikein mukavata alkuviikkoa kaikille, täällä kaukana maailman laidalla ollaan vasta juuri siirrytty sunnuntai-iltapäivään...ja illalla vietetään sitten Oscar-juhlia, jotka alkaa kello 5 pm, eli juuri kun Rob pääse töistä kotiin.