Sunday, February 27, 2011

Joku ja jotain muuta

Valokuvatorstain 196. haaste ~ "Joku".

Tämä heppu on kävelemässä kohti tämän iltaista pääkallopaikkaa, eli kääntymässä juuri Hollywood Bulevardille, kohti Kodak teatteria, jossa jaetaan tänään Oscar-pystit. Sinne tekis mieli itsekin lähteä julkkiksia bongailemaan. Meiltä ajaa sinne 15 minuutissa, mutta siellä taitaa olla sellainen tungos, että tuskin löytyis edes parkkipaikkaa kovin läheltä. Eli taidetaan jäädä kotisohvalle katsomaan.

Ja sitten vielä pikkusen jotain muuta....eli edellisen postauksen teemalla mennään, eli taas on revitän suurta iloa pienestä jutuista. Eilen lähti mukaan ruokakaupasta orkidea ja kirppikseltä löyty söpö Baileys´-kermanekka. Molemmat tulee varmaan jatkossa esiintymään useissa kuvissa. Mutta piti nyt päästä laittamaan ne tähän heti näytille. Mitään muuta kivaa ei nyt kirppiskierrokselta löytynyt, joten blogikirppistä en pääse vieläkään perustamaan.

Oikein mukavata alkuviikkoa kaikille, täällä kaukana maailman laidalla ollaan vasta juuri siirrytty sunnuntai-iltapäivään...ja illalla vietetään sitten Oscar-juhlia, jotka alkaa kello 5 pm, eli juuri kun Rob pääse töistä kotiin.

9 comments:

 1. Hieno valo ja varjo 'Joku'-kuvassa. Tuo lisää mystisyyttä. Tykkään myös seinän väristä.

  Ihana ;)-astia!

  ReplyDelete
 2. Tämä on ehdottomasti salaperäisin "Joku", joka on nähty pitkään aikaan :)

  Mä en millään enää jaksaisi odottaa Oscareiden alkua. Miksi ne pitää olla niin myöhään ja vielä sunnuntai-iltana, en käsitä.

  ReplyDelete
 3. En jaksanut valvoa Oskareiden takia. Meillä juhlat alkoivat vasta puoleyön jälkeen.
  Olen ihan tyytyväinen, kun oma suosikkini sai palkinnon.

  ReplyDelete
 4. Toi kermanekka (vähän outo sana?!) on ihan supersöpö! :)

  ReplyDelete
 5. Voi vitsi, että sulla on taito valita noita värejä, asetella tavaroita niin tunnelmallisesti. Mistä saisin edes vähän tuota itselleni? :) Mulla pitäis olla sellainen Prinsessa Itkupillin värikartta, myyksää sellaisia? ;)

  Minä syön kortisonia poskionteloihn ja olen ollut järkyttävän euforinen, ja valvonut aamuyöstäkin Oscareita katsoen. Suomen "raati" oli niin epäluuloisen oloinen Kuninkaan puhe-leffan mahdollisuksista, että aloin klo 6 nukkumaan, koska pelkäsin, että petyn pahasti jos Tomin elokuva jää palkinnotta. Itselleni kyllä sitten ihan mieletön hetki kuunnella Tomin puhe ja vielä nähdä äiti Meredith virkeänä katsomossa. Olen viimeksi käynyt heillä Lontoossa 1995, kirjoiteltu kylläkin liki vuosittain. Upea ,vaatimaton, tavallinen perhe. Heh, sain minäkin kokemuksen nuorena tyttönä normaali perheestä ;)

  ReplyDelete
 6. Haneli
  Seinän väri tossa on mustakin oikeastaan ihan paras juttu. ;)

  Johanna
  No nyt se on sitten sekin ilta takana. En olis millään halunnut lopettaa, mä roikuin vielä myöhään katsellen jatkolähetyksiä. ;)

  Unelma
  Aina on kiva, kun omat suosikit pärjää. Mulla ei ollut kovin paljoa noista elokuvista käsitystä, mutta nyt on monta uutta elokuvaa katsottavien listalla. :)

  Sirpu
  lol, no taitaa olla tälläisten mummoikäisten sanastoa. ;)

  Eliisa
  Prinsessa Itkupillin värikartalla on kaikki värit, ja sitten sitä sekamelskaa koitetaan järjestellä siten, että saman henkiset värit menee kimppaan. ;)

  Ja miten jännittävää, että sä tosiaankin tunnet Tomin ja Meredithin, ja naurattaa toi normaali perhe. :D:D:D

  ReplyDelete
 7. Mulla meni oscarit ihan ohi tänä vuonna, vasta aamulla luin lehdestä voittajista ja ääneen ihmettelin, että oliko ne muka nyt?!
  PItää käydä kattomassa oscarien webistä vähän kuvia julkkiksista :)

  ReplyDelete
 8. En menis tuole tyypille sanomaan " hei joku" :)

  ReplyDelete
 9. MaaMaa
  No ihmekkös toi, jos sulta meni Oscarit ohi, mullekin meinas melkein käydä niin, vaikka pääkallopaikka on melkein naapurissa. ;)

  Ari
  Juu ei. ;)

  ReplyDelete