Saturday, March 26, 2011

EaRth hOuR 2011Tässä muutama kuva tämän päiväiseltä kauppareissulta. Mä en osaa enää lähteä mihinkään ilman kameraa. Ja kamera on opettanut pysähtymään ja huomaamaan pienimmätkin ilon aiheet.

Siellä Suomessahan onkin juuri nyt meneillään Earth hour. Eli valot ja muut turhat energian syöpöt on sammutettu. Mulla olis voinut tänään lipsahtaa tämä päivä ohi huomaamatta, mutta kiitos Lepikselle muistutuksesta. :)

Meillä ei tarvitse isoa muutosta normaaliin rutiiniin tehdä. Rob on ollut aina tosi tarkka siitä, että mitään turhia sähkölaitteita ei ole päällä. Se tapa ei tosin  Robille ole aikoinaan iskostunut mistään ympäristön suojellulisista motiiveista, vaan nuukien vanhempiensa opettamana. Monille vanhemmille ihmisille energian säästö on aina ollut kuin itsestään selvyys.

Toivotaan, että tämä Earth Hour herättelisi jälleen lisää meitä nuorempiakin yltäkylläisyyteen tottuneita  tiedostamaan, että omilla pienilläkin energiaa säästävillä teoilla voi olla merkittävä vaikutus maapallon hyvinvoinnille.

Nuukuus kunniaan! ;)
 

***
Earth Hour 2011 will take place on March 26, 2011 from 8:30 p.m. to 9:30 p.m., at participants' respective local time.