Monday, March 21, 2011

HeLLo ~ MeLLoW ~ YeLLoW!

I must tell, that even here is sunny South California, the bright spring colors bring the spring spirit. And of course, yellow is the brightest of the brightest. So wonderful color. Right now I just love love love yellow...

MellowYellowBadge


and little bit more...


Ihmeellistä se on, että täällä aurinkoisessa Kaliforniassa kaipaa kevään värejä ihan yhtä paljon, kuin siellä Suomessa pimeän ja harmaan (tämä talvi tais olla kyllä lähes valkoinen) talven jälkeen. Joten tässä nyt sitten oikein kunnon väripläjäys, varsinkin keltaista, joka taitaa kyllä olla väreistä se kaikkein iloisin ja pirtein. Tällä hetkellä rakastan ja ahmin kaikkea keltaista.

Täällä yltyi sade eilen niin rajuksi, että televisioläheksetkin keskeytettiin pariin otteeseen tulvavaroituksilla. Täällä on kyllä niin surkea sadevesien viemäröintijärjestelmä, että vähäisempikin sade aiheuttaa ongelmia varsinkin liikenteessä. Mutta rankkasateet aiheuttaa kyllä paljon muitakin ongelmia. Yksi pahimmista on se, että kaikki sadevedet valuu puhdistamattomina suoraan Tyyneen valtamereen, tulvat vetää mukanaan kaikenlaista likaa ja roskaa ja se sitten ryöppyää suoraan mereen. Sateiden jälkeen on usein hetkellinen uimakielto rannoilla. Olen tästä kyllä aiemminkin kirjoittanut, mutta tämä tuntuu nyt tällä hetkellä olevan täällä erityisen paljon huomiota saava ongelma, johtuu ehkä ennätys sateisesta talvesta.

Mutta nyt paistaa taas aurinko kauniilta poutapilvi taivaalta.

11 comments:

 1. Kaikessa "kiireessä" : tykkään sun kuvistasi ♥

  ReplyDelete
 2. Tänne likaiseen ja harmaaseen on huomiseksi luvattu "kevään" lämpöisintä päivää. Sitä odotellessa keltaisesi piristi :)

  ReplyDelete
 3. Pepi
  Kiitos. :))

  Maketsu
  No toivotaan sinne oikein ihanaa kevät päivää, ne on kyllä ihan parasta aikaa vuodesta. ;)

  ReplyDelete
 4. Voi miten tuo keltainen saakin ihmisen virkistymään, nyt tosin nukkuma-aikaan ei toivottavin piriste. Minä rakastan värejäsi.

  ReplyDelete
 5. Villiviini
  Hyvää yötä sitten sulle. Mulla alkaa iltapäivä väsymys hiipiä, mutta en mäkään jää nyt enää enempää piristävää keltaista ahmimaan, vaan taidan vetäytyä tästä koneelta pikku päikkäreille. ;)

  ReplyDelete
 6. Kauniita värejä! Tulispa meillekin vielä kunnon sateet,mutta täällä on nyt viikon aikana lämmennyt ja taitaa olla sateet loppu,ehkä muutama pieni sellainen voi vielä tulla.

  ReplyDelete
 7. Huomasin tosi jännän (siis omasta mielestäni) jutun.

  Joskus oon sanonu vissiin, et mun tekis mieli syödä sun koti, kun kuvissas on ollut sellaisia himmeämpiä, pehmeämpiä ja likaisempia värejä. Nyt kun tuijottin näitä kirkkaita ja puhtaita, mun tekee ihan hirveästi mieli laihduttaa! Kannattaskohan mun käyttää tätä ilmiötä enemmänkin... onkohan tää ihan normaalia... :D

  ReplyDelete
 8. Yaelian
  Meitä on nyt kyllä siunattu oikein kunnon sateilla ja vaikka niistä toki on aina myös ongelmia, niin kyllä se kaiken kaikkiaan enempi menee plussan puolelle. Toivotaan, että tekin vielä saisitte sateita, on vielä niin aikaista jos alkaa jo kuiva kesä.

  eve
  Juu, aika jännä juttu ja mielestäni sun kyllä todellakin kannattaa käyttää tuota ilmiötä, mäkin alan käyttää sitä (ikuinen laihduttaja kokeilee kaikkea). ;)

  ReplyDelete
 9. Your blog is so beatiful!! <3

  ReplyDelete
 10. Esther
  Thank you, I´m very happy you like my blog. I peeked to your blog too, and it´s really fascinating too. :))

  ReplyDelete
 11. Love , love , love your colorful and beautiful blog !
  Love from the Netherlands ♥RINI♥

  ReplyDelete