Monday, March 21, 2011

HeLLo ~ MeLLoW ~ YeLLoW!

I must tell, that even here is sunny South California, the bright spring colors bring the spring spirit. And of course, yellow is the brightest of the brightest. So wonderful color. Right now I just love love love yellow...

MellowYellowBadge


and little bit more...


Ihmeellistä se on, että täällä aurinkoisessa Kaliforniassa kaipaa kevään värejä ihan yhtä paljon, kuin siellä Suomessa pimeän ja harmaan (tämä talvi tais olla kyllä lähes valkoinen) talven jälkeen. Joten tässä nyt sitten oikein kunnon väripläjäys, varsinkin keltaista, joka taitaa kyllä olla väreistä se kaikkein iloisin ja pirtein. Tällä hetkellä rakastan ja ahmin kaikkea keltaista.

Täällä yltyi sade eilen niin rajuksi, että televisioläheksetkin keskeytettiin pariin otteeseen tulvavaroituksilla. Täällä on kyllä niin surkea sadevesien viemäröintijärjestelmä, että vähäisempikin sade aiheuttaa ongelmia varsinkin liikenteessä. Mutta rankkasateet aiheuttaa kyllä paljon muitakin ongelmia. Yksi pahimmista on se, että kaikki sadevedet valuu puhdistamattomina suoraan Tyyneen valtamereen, tulvat vetää mukanaan kaikenlaista likaa ja roskaa ja se sitten ryöppyää suoraan mereen. Sateiden jälkeen on usein hetkellinen uimakielto rannoilla. Olen tästä kyllä aiemminkin kirjoittanut, mutta tämä tuntuu nyt tällä hetkellä olevan täällä erityisen paljon huomiota saava ongelma, johtuu ehkä ennätys sateisesta talvesta.

Mutta nyt paistaa taas aurinko kauniilta poutapilvi taivaalta.