Thursday, March 17, 2011

I ♥ LA
Eilen oli tarkoitus käydä tsekkaamassa, mitä Idolsien kuvauspaikan tienoilla tapahtuu, tsekkasin jopa, että saisko vielä lippuja joihinkin lähetyksiin, mutta kaikki on loppuun myyty. Mutta päädyttiinkin taas kiertelemään Hollywoodin antiikki- ja second hand-liikkeisiin. Mitään ei tälläkään kertaa ostettu, nautittiin vain katselusta, koska tuolta löytyy kyllä mitä hauskimpia ja hulluimpia juttuja.

Taas kerran totesin siellä reissullamme, että oli kyllä todella uskomaton säkä, että päädyin sattumalta asumaan juuri tänne Los Angelesiin, tai siis, että Rob sattui asumaan juuri täällä. Se mitä etukäteen tästä kaupungista tiesin, oli kyllä vain kalpea haamu siitä, mitä tämä Los Angeles todellisuudessa on. Ja suurimmaksi osaksi yllätykset on olleet positiivisia. Niin monen kirjava ja kietova mesta tämä kyllä on. Pakko tunnustaa, että suorastaan rakastan tätä kaupunkia.

Oikeastaan LA:stä on tullut myös ikään kuin harrastus. Nyt kun täällä olen, niin olen päättänyt ottaa kaiken mahdollisen irti. Kaupunkiretkien lisäksi koitan ahmia tietoa ja vinkkejä myös netistä, kirjoista ja lehdistä. Ja tietty myös telkkarista, vaikea kuvitella paikkaa, jossa paikalliset uutiset vois olla kiehtovampia kuin LA:ssa. Aika hyvin olenkin jo oppinut tätä kaupunkia tuntemaan, vaikka näkemistä ja kokemista täällä kyllä riittää vaikka kymmeniksi vuosiksi eteenpäin.

Niin, nyt jäi siis vieläkin näkemättä, mitä siellä Kodak-teatterin ympäristössä Idolsien kuvauspäivinä tapahtuu, mutta onneksi lähetyksiä on vielä niin paljon jäljellä, että kerkiän sinnekin vielä. Tänään täällä jännitetään toista pudotusta. Musta tuntuu, että mulle alkaa pikku hiljaa selviämään omat suosikit, tällä hetkellä niitä on 4 ja kaikki poikia.

8 comments:

 1. No ei mikään ihme;D Vietin vain pari viikkoa LA:ssa mutta ehdin ihastua aika lailla....

  ReplyDelete
 2. Yaelian
  No kahdessa viikossakin kerkiää kyllä näkemään aika paljon. Ja aika useat tämä kaupunkin tuntuu kyllä lumoavan. ;)

  ReplyDelete
 3. Kävimme Losissa muutaman kerran, siitä vähän etelämpää ajomatkaa oli vain tunti pari. Hikoilin kerran myös tentissä siellä Losin Suomen konsulaatissa... vauva oli silloin vain muutaman viikon ikäinen. Kaikkea hassua sitä ihminen tekeekin :) Olisihan sitä voinut keskittää tarmonsa johonkin muuhunkin. Juuri tuossa leffaa katsellessa muisteltiin, kuinka käytiin Losissa varta vasten katsomassa näyttelyä jossa oli esillä dinosauruksen munia.

  ReplyDelete
 4. Johanna
  No teillä ei oo tuntunut lapset estävän matkustelua, eikä näköjään tenttimistäkään. Reipasta toimintaa. ;)

  ReplyDelete
 5. Mie en oo käynyt kun New Yorkissa ja se oli aika... no, kokemus. Tallennan aina viikolla tulleet Idols-lähetykset ( tulevat tyhmästi ma ja ke iltana melkein kolme tuntia kerralla) ja katson sit putkeen viikonloppuna. Eli mahtava Idols sessio tiedossa. On ne niin hyviä! Rähäkkää viikonloppua sinne päin muapalloo!

  ReplyDelete
 6. No voi elläimen käsi mä sekoisin noissa paikoissa. Ei ole varmaan esinettä/asiaa mitä ei voisi ostaa. Mä varmaan kävisin aina katteleen noita liikkeitä ja mitä kummaa siellä löytyy, ihan näin ruudunkin kautta alkaa hykerteleen. Siellä ei taida katseltava loppua, voi meidän elämä loppua ennenko kaikki paikat kahlattu läpi ja alkaa tuntua tylsän tutulta.
  Rattoisaa viikonloppua

  ReplyDelete
 7. wow upeita kuvia ! :) mahti blogi !

  Check out mine :)

  personalcircus.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Maketsu
  Mä en oo vielä käynyt New Yorkissa, vaikka se oli ennen täällä Jenkeissä ainut mesta, joka mua kiinnosti. Onneksi jouduin siis sattumalta tänne LA:hin, koska musta tuntuu, että tää on just mun juttuni. ;)

  Mahtavia Idols sessioita tosiaan on tiedossa, kaikki on niin tosi hyviä.

  Ja oikein hauskoo viikonloppua sinne koto Suomeen!

  Henrietta
  Juu, noissa paikoissa kyllä sekoo...tai onneksi myös siihen myös tottuu, että kaikkea kivaa ja kummallista löytyy, eli ei tartte kaikkea kahmia mukaan. Mutta tosiaan, katseltavaa löytyisi varmaan useammaksikin elämäksi. Rattoisaa viikonloppua myös sulle! :))

  Lola
  Kiitos ja kurkkasinkin sun blogille, tosi hienoja kuvia ja muutakin mielenkiitoista, mä aloin haaveileen hiuspidennyksistä, kun sulla oli siitä niin hyvä postaus. ;)

  ReplyDelete