Thursday, March 17, 2011

I ♥ LA
Eilen oli tarkoitus käydä tsekkaamassa, mitä Idolsien kuvauspaikan tienoilla tapahtuu, tsekkasin jopa, että saisko vielä lippuja joihinkin lähetyksiin, mutta kaikki on loppuun myyty. Mutta päädyttiinkin taas kiertelemään Hollywoodin antiikki- ja second hand-liikkeisiin. Mitään ei tälläkään kertaa ostettu, nautittiin vain katselusta, koska tuolta löytyy kyllä mitä hauskimpia ja hulluimpia juttuja.

Taas kerran totesin siellä reissullamme, että oli kyllä todella uskomaton säkä, että päädyin sattumalta asumaan juuri tänne Los Angelesiin, tai siis, että Rob sattui asumaan juuri täällä. Se mitä etukäteen tästä kaupungista tiesin, oli kyllä vain kalpea haamu siitä, mitä tämä Los Angeles todellisuudessa on. Ja suurimmaksi osaksi yllätykset on olleet positiivisia. Niin monen kirjava ja kietova mesta tämä kyllä on. Pakko tunnustaa, että suorastaan rakastan tätä kaupunkia.

Oikeastaan LA:stä on tullut myös ikään kuin harrastus. Nyt kun täällä olen, niin olen päättänyt ottaa kaiken mahdollisen irti. Kaupunkiretkien lisäksi koitan ahmia tietoa ja vinkkejä myös netistä, kirjoista ja lehdistä. Ja tietty myös telkkarista, vaikea kuvitella paikkaa, jossa paikalliset uutiset vois olla kiehtovampia kuin LA:ssa. Aika hyvin olenkin jo oppinut tätä kaupunkia tuntemaan, vaikka näkemistä ja kokemista täällä kyllä riittää vaikka kymmeniksi vuosiksi eteenpäin.

Niin, nyt jäi siis vieläkin näkemättä, mitä siellä Kodak-teatterin ympäristössä Idolsien kuvauspäivinä tapahtuu, mutta onneksi lähetyksiä on vielä niin paljon jäljellä, että kerkiän sinnekin vielä. Tänään täällä jännitetään toista pudotusta. Musta tuntuu, että mulle alkaa pikku hiljaa selviämään omat suosikit, tällä hetkellä niitä on 4 ja kaikki poikia.