Saturday, March 19, 2011

Live Every Moment***


"Live every moment" fits now word for word to this little gerbera. When fresh, it was so beautiful and full of energy. But still, after the blooming days, it is so delightfully elegant.Jos nyt joku jo luuli, että mun gerberoista on päästy, niin erehdys...enhän mä raaski näistäkään luopua. Tuo yksi täysin kuivahtanut nuuppa, tosin mielestäni vieläkin todella hurmaavan kaunis, koristaa edelleen keittiön hyllyä.

Maljakon siirsin jo ulkosalle.

Miten tälläsiä voi heittää pois?

Tänään vietetään hiukan haikeana Robin viimeistä vapaapäivää. Mä herään yleensä aikaisin aamulla, mutta jotenkin tällä viikolla olen onnistunut pitkästä aikaa nukkumaan aamuisin hiukan pidempään, yksi aamu heräsin jopa vasta klo 11. Sellasta ei ole tapahtunut vuosiin. Ihan kivaa se on vaihteeksi. Mutta musta tuntuu, että ens viikolla palaan varmaan takas normaaliin päivärytmiin, eli aamulla aikaisin ylös ja vastaavasti iltaisin myös ajoissa nukkumaan. Sen tuntuu olevan rytmi, joka sopii mulle nyt parhaiten. Nuorempana olin ihan vastakohta, tykkäsin kukkua yöt ja nukkua päivät.

Eli voisi sanoa, että olen nyt ihan selvästi aamun virkku ja illan torkku. Miten on teillä muilla, onko unirytmit muuttuneet vuosien varrella? Jotenkin mulla on sellainen käsitys. että vanhemmiten useille käy just kuten mulle.