Sunday, March 20, 2011

Pöllöjä, perhosia ja papukaijoja


Eilen kävin taas kuolaamassa Anthropologie:ssa, mulla oli aikomuksena tällä kertaa ihan oikeasti ostaakin jotain, mutta jälleen runsauden pula aiheutti sen, että en osannut päättää mitään. Tuo koko kauppa on niin täynänsä toinen toistaan ihanampia juttuja ja tuntuu, että jokainen esine sopis just niin täydellisesti tänne meidän kotiin. Kun siellä nappaa käteen yhden esineen, niin jo parin askeleen päässä onkin toinen houkutus.

Täällä sataa nyt kuin saavista kaatamalla, mikä on aika harvinaista täällä...tällästä voi tietysti sattua juuri sellaisena päivänä, kun talomaalareiden piti tulla aloittamaan meidän talon maalausurakka. ;)

***
Yesterday I visited Anthropologie, my favorite shop and  I so wanted to buy something, but once more, there were too many choices. I picked something, but then I saw something even more tempting...and finally I ended up to go home with empty hands, even though I think that every single item in Anthropologie would fit so perfectly to our home.

15 comments:

 1. No onpas todellakin ihastuttavia juttuja. Se on kauheeta, kun ei osaa valita :-) Sama vaivaa mua usein.

  ReplyDelete
 2. Auuuuts, haluaa tollasen pilkullisen kukkakupin...

  ReplyDelete
 3. Kauniit Kuvat
  Juu, toisaalta kauheeta, mutta toisaalta ehkä ihan hyväkin, eihän sitä tosiaan kaikkea tarvitse, mitä haluaisi. ;)

  ReplyDelete
 4. Wihtori
  tääkin haluais...vaikka toisaalta tää kyllä haluais noi kaikki. ;)

  ReplyDelete
 5. Ihanat lintujutut...mä ottaisin pari kulhoa,lautasta ,pyyhettä....jne jne...;D

  ReplyDelete
 6. Anthropologie on kyllä ihana. Pääsin kesällä käymään siellä. Oli kyllä elämys koko kauppa! Tahtoisi tuon perhospyyhkeen.

  ReplyDelete
 7. Tuollaisia tavaroita varten pitäisi olla ihan tietynlainen koti.

  ReplyDelete
 8. Ottaisin kaiken missa pollo esiintyy! Meilla on Anthropologie ihan tossa vieressa ja olen usein kaynyt ikkunaostoksilla ihailemassa kaikkea, mutta en koskaan ostanut mitaan. Viela. Yopoydan laatikostossa odottaa lahjakortti sinne...

  ReplyDelete
 9. Yaelian
  No sulla on sitten ihan samanlaiset mielihalut kuin mulla...kun vaan osais päättää. ;)

  JeNni
  Todella elämyskauppa ja valikoimat vaihtuu vielä niin usein, että joka kerta on uutta ihasteltavaa. :)

  Helena
  Musta tuntuu, että mulla on just sellanen koti, johon sopii oikeastaan ihan kaikki mitä Anthropologiesta löytyy. ;)

  Katz
  Voi sua onnellista, Anthropologie vieressä ja vielä lahjakortti sinne...sun kelpaa sitten tehdä ikkunaostoksia ja ehkä sitten jonain kauniina päivänä ostatkin jotain. ;)

  ReplyDelete
 10. Aah taas tosi ihania tavaroita...noi kankaat tai siis pyyhkeet on aivan ihania haluaisin kans useamman noista.Voi kuinka ihana olis tollanen kirjailtu pöllömekko...mekot mielessä kaiken aikaan...kankaat vaan on aika tylsiä täällä.

  ReplyDelete
 11. Mullekin käy joskus noin, että haluan ostaa jotkin tietystä liikkeestä ja sitten en saa valittua sieltä mitään... käsittämätöntä.

  Ihanan näköinen liike, bongarini olisi varmaan ihan sekaisin tuolla kaupassa. Todellinen löytö =)

  ReplyDelete
 12. Ihanuudet
  Mä kanssa mietin, että tosi ihania kankaita noissa pyyhkeissä ja oliskin kiva, jos sais jonkun vaatteen tollasista kankaista. Pöllömekko olis ihan paras. ;)

  Birgitta
  Niin, käsittämätöntä, kun vihdoin löytää just sellasia juttuja, joista todella pitää, niin sitten ei osaa ostaa mitään. ;)

  ReplyDelete
 13. Mä niin ymmärrän mitä tarkoitat, mä varmaan sekoaisin tollasessa kaupassa täysin ja lopulta lähtisin kanssa tyhjin käsin kotiin.
  Noi kaikki on niin ihania tavaroita.

  Aulikki

  ReplyDelete
 14. Aulikki
  On niin kiva kuulla, että en oo ainut höperö, joka ei osaa valita, jos on liian ihania tavaroita. ;)

  ReplyDelete
 15. We have a Anthropologie in Denver, Colorado and someone told me they have a teapot dress - I want to see that! Your blog is cute!

  ReplyDelete