Thursday, March 10, 2011

Suoraan Hollywoodista...

NAamio

Tämä viehättävä pariskunta on bongattu Hollywood Bulevardilta. En tiedä mihin pippaloihin siinä ollaan menossa. Hollywoodissahan niitä pippaloita riittää...
Tässä nyt taas samalla muutama muukin kuva Hollywoodista, jotta pääsen hehkuttamaan eilis illan tunnelmia. En ollut eilen Hollywoodissa, mutta katselin American Idolsia, jotka kuvataan tuossa norsukuvassa näkyvässä Kodak-teatterissa.

Mutta siis, oksat pois! Tänä vuonna Idolsissa on kyllä niin uskomattoman upeat laulajat, että eihän niistä osaa valita edes omaa suosikkia. Eilen oli vuorossa lopullisen top?? (en nyt kerro lopullista määrää, koska siellä Suomessa ei taideta olla vielä niin pitkällä) eka esiintyminen. Jokaisen esiintyjän jälkeen olin aivan myyty. Ja niin oli tuomaristokin. Tuomaristosta muuten tykkään myös tosi paljon, aluksi mulla oli hiukan ennakkoluuloja, ajattelin, että kisasta katoais joten merkittävää, kun Simon Cowell lähti pois. Mutta Jennifer Lopez ja Steven Tyler on kyllä osoittautuneet tosi ammattitaitoisiksi ja asiallisiksi tuomareiksi, eikä se asiallisuus ole ollenkaan ollut niin tylsää, kuin etukäteen hiukan pelkäsin.

Hiukan kyllä houkuttais mennä tuonne paikan päälle hillumaan, kun American Idolsia kuvataan. Kerkiäisin silti vielä kotiin katsomaan, koska täällä Los Angelesissahan mekään ei nähdä Idolsia suorana lähetyksenä. Se näytetään suorana itärannikolla ja meillä täällä vasta kolmen tunnin päästä nauhoitettuna suoranalähetyksenä. Noin käy useiden LA:ssa kuvattavien suorienlähetysten kanssa.