Tuesday, March 15, 2011

TyLLi

Alkukirjaimet #16 haaste TY....tylli. Tälläinen ihana pikku tytön tyllihame olis ollut tarjolla yhdessä Second Hand kaupassa Hollywoodissa. Vieläkin hiukan harmittaa, etten sitä ostanut. 

Tässä vielä muutama täyte kuva, sopivat vaan väreiltään niin hyvin tyllitunnelmointiin...


Ihan pakko tunnustaa, että suorastaan rakastan tylliä. Tyllihameita mulla on ollut useampiakin, koska ne jotenkin kai muistuttaa mua lapsuuden balleriina-unelmista. Olin pikku tyttönä balettikoulussa ja se oli niiiiin ihanaa. Rakastin balettipukuja ja -tossuja.

Tosin mulle oli hiukan pettymys, kun siinä ryhmässä jossa aloitin, meillä oli vaaleansiniset balettipuvut ja mustat tossut. Toisessa ryhmässä oli vaaleanpunaiset puvut ja valkoiset tossut. Erityisesti mua harmitti se, että vaaleanpunaisten balettipukujen tylli oli paljon jämäkämpää. Mun vaaleansinisen puvun tylli oli ihan lörppää.

Mutta väärästä väristä ja lerpattavasta tyllistä huolimatta keväällä, kun ilmat lämpeni, me sipusuteltiin ystäväni kanssa balettipuvut päällä ostarin läpi balettitunnille. Meistä tuntui, että kaikki katseli meitä ihaillen ja ehkä myös hieman kadehtienkin. Tuo taitaa olla yksi mun ihanimmista lapsuus muistoista.  ;)