Sunday, April 24, 2011

Sunnuntaiklassikko hiukan haikeissa tunnelmissa
Pääsiäinen on sujunut uneliaan rauhallisesti, anoppikaan ei kutsunut kylään, joten ollaan oltu ihan vaan kotosalla. Hyvä niin, olen saanut aikaiseksi hiukan järjestellä kotia kesäkuntoon. Talven harmaus (joka tosin vallitsi vaan täällä meidän sisätiloissa) alkaa väistyä taas värien tieltä. Kovin on keväinen fiilis, vaikka täällä ikikesässä se ei ole samaa kuin siellä Pohjolassa. Ikävöin tosi paljon Suomen kevättä.


Siihen liittyykin mun tämän kertainen  Sunnuntaiklassikko - Eva Dahlgrenin Häxorna. Se oli helppo valita, mutta sen kuuntelu olikin mulle tosi vaikeaa.Silmät kostui taas kyyneleistä.

10 comments:

 1. Voi kun voisin, niin laittaisin pullopostiin tätä ihanaa keväistä, aurinkoista ilmaa ♥

  Ihanat kuvat!!

  ReplyDelete
 2. Tsemppejä täältä! Eva Dahlgrenia on aina ihana kuulla.

  ReplyDelete
 3. Eva Dahlgren on ihana! Tähän oli joku vielä laittanut niin kauniit kuvat mukaan. Ja tekstityksen. Ymmärrän kyllä tunteesi. Jotenkin Suomi-ikävää pukkaa erityisesti keväällä ja sitten jouluna.

  Lämpöisiä ajatuksia!

  ReplyDelete
 4. Pepi
  Voi kun voisitkin, ottaisin kyllä sellaisen pullon mieluusti vastaan. Mutta nauttikaa te siellä. :))

  Yaelian
  Eva Dahlgren on ihana, vaikka saikin nyt haikealle mielelle. Mutta sinähän varmaan kanssa ymmärrät hyvin. :)

  Johanna
  Juu, siinä oli tosiaan niin ihanat kuvat, että ne liikutti myös ja tekstityksen ansiosta sanatkin tuli ymmärrettyä. ;)

  Kevät ja joulu on mullekin just niitä haikeimpia aikoja.

  ReplyDelete
 5. Joskus on ihanaa oikein mässäillä mielen haikeudella. Eva Dahlgren on varsinainen mestari virittämään tunnelmat haikeudelle.

  ReplyDelete
 6. Ihanat asetelmat, meillä puolestaan anoppi kutsui kylään, joten olimme siellä yhden päivän, mikä sen hienompaa kuin astua valmiiseen pöytään herkkujen keskelle. Mukavaa ja aurinkoista pääsiäisen jatkoa. Jopa täällä on ollut yli 15 astetta lämmintä ja täysi aurinko, ihanaa.

  ReplyDelete
 7. Ihanan iloisia ja pirtsakoita värejä ja nuo ruusut niin kauniita. Meillä on aikalailla samat vermeet kesät talvet.

  ReplyDelete
 8. Unelma
  Totta, välillä mielenliikutus ja haikeus todellakin tuntuu ihan hyvältä ja Eva Dalgrenin avulla sitä saa kyllä mukavasti lietsottua. ;)

  Sarppu
  No teillä olikin sitten kiva pääsiäinen, valmiiseen pöytään on aina mukava istahtaa. Ihanat ilmat sielläkin jo. :)

  Henrietta
  Mulla vaihtuu värit aika usein tässä. Oikeastaan kyllä ihan pienillä jutuilla saa ihan eri tunnelman, kun on niin pieni tää meidän kämppä. ;)

  ReplyDelete
 9. Välillä on hyvä haikeilla ja vetistelläkin. Mulla niin toimii Laura Närhi/ Annan sut pois ( muistaakseni biisin nimi on toi.) Toimii ja otan haikeilusta kaiken irti :)

  ReplyDelete
 10. Maketsu
  Mä olen sellainen supertunteellinen, että kyyneleet putoo pienestäkin mielenliikutuksesta. Kävin kuuntelemassa ton Lauran biisin, tosi ihana. Mä jämähdin nyt Youtubeen pillittään...nyt just menossa mulle takuuvarma vollotus - Jippu ja kaksi kauneinta. Nyyh...tulee niin kamala ikävä kaikkia maailman kauneimpia rakkaita ihmisiä siellä Suomessa.

  Tästä taitaa tulla nyt tälläinen suloisen surullinen tunne kuohu päivä. ;)

  ReplyDelete