Wednesday, May 18, 2011

vAaLeAnPuNaiStaMakroviikkojen 8. haasteena on mennä ulos ja kuvata jotain sellaista, josta on jo olemassa vanha makrokuva. Ylimmät kuvat on uusia. En tiedä mikä puu toi on, mutta se on juuri puhkeamassa kukkaan, ekat kauniit vaaleanpunaiset kukat oli avautunut tänä aamuna.

Alemmat kuvat on viime keväältä, toisesta vaaleanpuna kukkaisesta puusta, jonka kukinta on tänä keväänä hiukan myöhässä. Tämänkään puun nimeä en nyt muista, kertokaa, jos tunnistatte nämä puut.21 comments:

 1. Kauniit värit näissä kuvissasi, kuten yleensäkin.Tuon alemman kuvasarjan ylin kuva on aivan tavattoman kaunis. Valo ja värit luovat huipusti syvyyttä kuvaan.

  ReplyDelete
 2. Vaaleanpunainen on tyttöjen väri :) sanoi pikkuinen lapsenlapsi

  ReplyDelete
 3. Kauniita kukkia ja värit niin suloiset.

  ReplyDelete
 4. Kauniita. Luulen, että kukka on
  Silkkialbitsia. Olen vastaavanlaisen
  kuvannut Teneriffalla.

  ReplyDelete
 5. En tunnista kumpaakaan.
  Kaikenlaista muotoa ja väriä sitä löytyy luonnosta. Upeita kuvia!

  ReplyDelete
 6. Puista ei tietoa, mutta upeita ne on.

  ReplyDelete
 7. Ihania kuvia taasen =) Hauska tuo alin kukka =D

  ReplyDelete
 8. Huikeita kuvia. Kasveista ei hajuakaan. Olisin veikannut jotain Metrosideros excelsea - Uuden Seelannin Joulupuu (mulla on BB:ssä kuva), mutta voi olla jotain muutakin. Alempaa veikkaisin johonkin kastanjan sukuun kuuluvaksi.... Who knows. Katso mun FB päivitys, siellä on apuvekotin tähän hommaan ;D

  Ja viis siitä tunnistamisesta, kuvat ovat tärkeimpiä!

  ReplyDelete
 9. Eikun toisin päin, ylempi kastanjaa jne.

  ReplyDelete
 10. Reija
  Kiitos. Toi puu on niin kuvauksellinen tupsuineen, että siitä saa hauskoja kuvia. ;)

  Maketsu
  Kiitos. :))

  Unelma
  Kiitos. :))

  Sirpa
  Ahaa, silkkisiä noi kukat onkin. ;)

  ReplyDelete
 11. Liplatus
  On se kyllä ihmeellinen tuo luontoäidin mielikuvitus. ;)

  -maiju-
  Kiitos. :))

  Birgitta
  Alin kukka on kyllä tosi hauska, siinä puussa on nyt kukat nupuillan, mulla on kohta ikkunan alla miljoona vaaleanpunaista tupsua. ;)

  Tellu
  Kiitos. :))

  ReplyDelete
 12. Lepis
  Mä kävin jo ihailemassa sitä sun vekotin vihjettä siellä FB:ssä, olis kyllä houkutteleva. Tietty kasveja voi ihailla ihan muutenkin, mutta olis se kyllä kiva, jos vielä nimetkin tietäis. ;)

  Arleena
  Kiitos ja silla on uus pää! ;)

  ReplyDelete
 13. Kaunista, kaunista! Ylin puu on mielestäni Catalpa. Iso puu, sydämenmalliset lehdet, pitkät pavut syksyllä? Alempaa puuta olemme nimitelleet puuterihuiskuksi, hih. Ei kasva meilläkään, on enemmän trooppinen. Silk tree. En tiedä suomalaista nimeä. Sirpa on oikealla tiellä!
  Kiitos pienestä pinkkihetkestä <3

  ReplyDelete
 14. Upeita kuvia! Ihanaa vaaleanpunaista ja vihreää. Ensimmäinen kuva on kuin maalaus ja toinen lumosi minut täydellisesti. Oih!

  ReplyDelete
 15. Aivan mahtavia Itkis, tykkään ko hullu puurosta. Noihin ekoihin sopii tuo edit tosi hyvin ja nää alimmat ovat tosi hauskoja. Tuollainen huiskukukka, vähänkö makee ja ihana.

  ReplyDelete
 16. Voiko ihanampaa olla! Kaunista! Alin kuva 100% herkkua kun siellä on mukana tuo keijukin ja perhosia.Viime aikoina olen paljonkin ajatellut tuota kauneutta. Se kun tuntuu olevan myrkkyä osalle ihmiskunnasta. Jopa valokuvaamista harrastaville. Toisten kuvia katsoville. Eiköhän kauneuden näkeminen, etsiminen ja kaipaaminen, jopa sadun ja fantasian keinoin tee tästä todellisesta ja usein vähemmän kauniista maailmasta hippasen siedettävämmän paikan!

  ReplyDelete
 17. ooo ihania karvasia kukkia! : D upee. ylemmätkin jännän näkösiä

  ReplyDelete
 18. Pahuksen kauniita ovat kaikki, vaikken yhtään tiedä mitä ovat. :)

  ReplyDelete