Sunday, June 26, 2011

iiiihana viikonloppu ja toivottavasti yhtä ihanaa alkavaa viikkoa...

Viikonloppu, joka meillä aina alkaa torstai-iltana ja päättyy sunnuntaiaamuna, oli ihan uskomattoman ihana.

 Me oltiin molemmat tosi energisiä ja täydessä työntouhussa aamusta iltaa. Yöunet siinä hiukan kärsi, kun ei millään olis malttanut nukkua. Niin monta ideaa ja juttua pyöri mielessä.

Mä alotin about miljoona uutta projektia. Hyppelin sitten hommasta hommaan. Kovin paljoa valmista ei syntynyt, koska ihan tahallani haluan antaa ideoiden muhia ja kehittyä rauhassa.

Ja kaiken muun ohessa saatiin vielä tehtyä uskomattoman paljon rästiin jääneitä kotihommia, kuten pestyä ainakin sata koneellista pyykkiä.

Se on ihmeellistä, miten hitaasti joskus aika tuntuu kuluvan ja sitten jäljestä päin tuntuu, että se livahti ohi liian nopeasti, eli aikaa ei tuntunut riittävän mihinkään tarpeelliseen, se kaikki kulu päämäärättömään ajan tappamiseen. Sellanen tunne mulle tulee usein viikonlopun jälkeen. Mutta nyt oli kyllä ihan päinvastoin. Aikaa tuntu riittävän vaikka mihin, eikä ollut minkäälaista tarvetta yrittää tappaa sitä väkisin. Viikonloppu tuntui tosi pitkältä ja virkistävältä. Tälläsiä tahdon lisää!

Ai niin, ja ihan kuin huomaamatta, tuli tehtyä ihan "oikeaakin" työtä, ikäänkuin siinä sivussa. Eli polkaisin muutaman Digital Kit:in, en keksi mitään suomenkielistä käännöstä tuolle. Minä kipaisen tästä nyt jonkin projektin pariin, ja kun saan jotan valmista aikaiseksi, niin kipaisen sitten heti innolla takas tänne näyttämään! Sommoro!

***
It was so lovely weekend. We got so much done. Even thought I also started many new project, which I didn't finished, I just jumped from one to the other. I don't want to rush, I wanted to let the ideas brew. No hurry. But I did finish something, or somethings, a couple of new Digital Kits. But now I have to go, and continue, but I'll be back, as soon as I've finished something. Cheers!