Thursday, June 16, 2011

"kAuPpaReiSsU"-kuvia

Vaikka väitin, etten ole tästä omasta pihasta paljon kauemmaksi poikennut, niin se ei nyt ihan täysin pidä paikkaansa. Kyllä sitä lähes päivittäin tulee ainakin pieni kävelylenkki tehtyä, jos ei nyt muuten, niin ainakin kaupassa pitää joskus käydä. Tosin ruokakaupassa me käydään yleensä kerran viikossa autolla, ostetaan kerralla kaapit täyteen, mutta jos pientä täydennystä tarvii, niin sellaset saa haettua mukavasti pienen kävelylenkin lomassa. Ilman kameraa en osaa enää mennä mihinkään. Ja pyllistelen melkein jokaisen kukkasen edessä. Niin vaan on kiehtovaa puhaa.

No asiaan, tässä on siis muutama ruutu yhdeltä kauppareissulta. En tiedä mikä kukka toi on. Mulla olis kyllä vinopino puutarhakirjoja, mutta en jaksa kaivaa niitä esillle kaapista, jonka ovi on teljetty pöydällä, ettei kissat mene sinne. Se on niin tehokas lukko, ettei nyt aina itsekkään viitsi ovea aukasta.  Mutta näitä "kauppareissu"-kuviakin on sadoittain, joten kukkia pukkaa....;)

13 comments:

 1. Näyttäisi sinisarjalta. Niitähän kasvaa teillä päin ulkona. Meilläkin kesällä voi istuttaa ulos, mutta sitten juurakot viedään talvihoitoon sisälle. Komee kasvi.

  Vai on puskannuuskinta iskenyt ;)

  ReplyDelete
 2. Kukkakuvat ovat tervetulleita ihasteltaviksi:)
  Mielenkiintoisia kasveja siellä. Mikähän tuo tötteröpiikkinenkin mahtaa olla...

  ReplyDelete
 3. Sinisarjaksi minäkin kukkaasi veikkaisin.

  ReplyDelete
 4. Ihana oli mikä oli. Hassuja noi isooot piikit tuossa rungossa. Tulee mielikuva jostain brontosaurus ajoista ja hirviöistä:)

  ReplyDelete
 5. Kun katsoo näitä Sinun loistavia, eläviä kukkakuvia, syntyy ajatus, että elät paratiisissa! (noin niin kun näihin meidän pelargonioihin verrattuna :)
  Ei vaan,kauniita on täälläkin kukkaset. Viimeksi tänä iltana ihailin maalla niittyleinikin rentoa ja hentoa kauneutta, huokailin lemmikin sinisyyttä ja tuijottelin pitkät tovit hurmiossa tulenhohtoisia unikonkukkia.
  Kauneutta voi syödä silmillään, sielunsa täyteen!

  ReplyDelete
 6. Nice blogg...Have a nice weekend

  ReplyDelete
 7. Ah mitä kuvia...nämä ja edelliset! :) ♥

  ReplyDelete
 8. ...Tuossa aijemmin jo laitoin komennttia, sinun digi taiteesta, täällä kun yritän oppia kovalla tohinalla, mietin että mikähän kuvankäsittely/piirto-ohjelma sinulla on, tuntuu kun tuo photoshoppi ei oikein ole hyvä, tekisi mieli kokeilla jotain muuta, josko voisit vinkin laittaa, kiitän jo etukäteen ;)

  ReplyDelete
 9. Lepis
  Kiitos jälleen kerran informaatiosta. Nyt on sellanen puskanuuskinta päällä ja tuntuu vaan pahenevan.;)


  Kati
  Kiva, kukkia luvassa lisää ja ei aavistustakaan mikä tuo piikkipuu on nimeltään. ;)

  Unelma
  Eiköhän se sitten ole sinisarja,kun kaksi kukka-asiantuntijaa ehdottaa samaa nimeä. ;)

  ReplyDelete
 10. Henrietta
  Noi piikkipuut on tosi hassuja, ehkä ne on jostain dinojen aikakaudelta. ;)

  TeeTee
  Kiitos. :))

  HyväMieli
  Suomalaiset niittykukat on mielestäni maailman kauneimpia. Kauneutta voi tosiaan ahmia silmillään. ;)

  ReplyDelete
 11. Nanne
  Thank you. :))

  Mustikkatyttö
  Kiitos. :))

  Silkku
  Mä käytän etupäässä Corel PaintShop Pro Photo X2, mulla on muitakin, myös PhotoShop, mutta oon niin tullut sinuksi ton Paintshopin kanssa, että tosi harvoin tulee muita käytettyä.

  ReplyDelete
 12. ...Kiitän ja kumarran, latasin tuon corelin paintshopin kokeilu version ja yritän tutustua ohjelmaan jos näyttää hyvältä hommaan sen myös :)

  ReplyDelete