Tuesday, July 26, 2011

5 kySymyStä sinulle ~ 5 QuEstiOns for you

Mulla oli ennen siellä Suomessa ihana ruhtinaallinen ystäväpiiri ympärillä, silloin ei ollut mielipiteistä pulaa. Niitä sai välistä ihan kysymättäkin. Nyt mun pitää turvautua teidän apuun. Kysymykset voi olla aika kahjoja, mutta vastauksesi voi olla silti hyödyllinen. Kaikkiin ei tartte vastata, eikä tartte kursailla, olen tottunut kritiikkiin ja oppinut siitä paljon.  ;)
  1. Tärkein kysymys, joka mulla on nyt mielessä on se, että pitäisköhän mun yhdistellä vielä lisää näitä blogeja, eli lakkauttaisin Kyynelkanavan ja Itkupilli Inspiration-blogit ja sitten postaisin kaiken mitä mieleen juolahtaa tällä yhdellä blogilla?
  2. Eli siis laittaisin tänne myös mielenkiintoisia kuvia ja ideoita muualtakin, enkä vain omasta kamerasta ja päästä?
  3. Mistä pidät blogillani ja mistä et?
  4. Miksi käyt blogillani ja kuka olet, mistä sut löytää? (ajattelin pistää blogilistani uusiksi, ja haluan pitää ainakin vakkarilukijani listalla).
  5. Onko naurettavaa, jos 51 vuotiaalla mummolla on vaaleanpunaiset hiukset?
 ***

I used to have a sumptuous and delightful  bunch of friends around me back in Finland. I was not lacking opinions. But now I need your help. The questions might be a bit silly, but the answers could be very helpful for me. You don´t have answer every question and don´t hesitate to give a straight answer, I´m used to criticism and learned a lot form it. ;)
  1. My main question is, that should I give up a couple of other blogs and then post everything on this blog?
  2. I mean that should I post also photos, thoughts and ideas from the others, not only from my own camera and head?
  3. What do you like on my blog and what you don´t?
  4. Why are you here, who are you and where can we find you? (I need to update my blog roll, and I wanted to keep at least my readers on my list).
  5. Is it totally ridiculous for 51 year old granny to have a pink hair?