Thursday, July 14, 2011

coOoL (((o(^¡^")o)))

Asteita 19 ja taivas pilvessä! Ihanaa. Ihan pakko tuulettaa, vaikka kyllä mua suoraan sanoen hiukan hävettää, että mun kirjallinen anti on jämähtänyt pelkästään sää- ja siivousjuttuihin. En vaan osaa oikein panna kirjaimia sillain kivaan järjestykseen, että niistä syntyis jotain mielenkiintoisia ajatuksia.

Oon jotenkin niin epäkirjoittaja, että järjestelen kirjaimia mieluummin visuaalisesti hauskaan (omasta mielestäni) malliin. Otsikko toimikoon siitä esimerkkinä ja rakastan noita japanilaisia smileja. En mäkään nyt sentään SaNoMaLeHtiÄ haluais hAsSuiLLa kirjaimilla kirjoitettuna lukea, mutta tälläseen visuaaliseen, ja ennen kaikkea, todella epäviralliseen mediaan, mieLestäNi ne kyllä sopii oikein hyvin. Lapsellista? No sehän on ainakin miLjoOna kertaa hauskempaa kuin aikuisten tärkeily. En tiedä, onko se tää mummoksi tulo saanut mut heittämään viimeisetkin rippeet aikuisten tiukkapipoisuudesta. Tässä iässä sitä taas kehtaa  olla lapsellinen ja hassu (no ok, naurettava). Vaikka kyllä mielestäni  huumorin kukka on aina ollut se kaunein kukka. (^O^)
***
Sorry, also today too tired to write in English, but believe me, you really don't miss anything. Oh, one thing though, I love Japanese Emoticons.  (^_^)/~~ bye~~