Tuesday, July 12, 2011

StiLL LifeMä oon yrittänyt siivota, mutta homma meni kyllä taas kerran ihan pelleilyksi. Mun on pakko tehdä sellanen päätös, että haen kukat maljakkoon, vasta kun kaikki on valmista. Tänään tein just toisin päin, ajattelin, että kukat sitten innostaa pistämään töpinäksi. Nyt on sitten kuvia kukista edestä ja takaa. Yksin ja erikseen. Mutta huomenahan on torstai, eli siis toivoa täynnä.

***
I tried to clean today, but I made a mistake, I first picked some flowers to inspire to the work. Now I have at least a big bunch of flower photos. Tomorrow is a new day...

17 comments:

 1. Hih, mullakin tuppaa siivoaminen menemään pelleilyksi. Se on ennemmin sääntö kuin poikkeus... Kauniita asetelmia! Värit sointuu taas ihanasti yhteen! :)

  ReplyDelete
 2. Heippa! Huh, mun pitäs siivota..HIENOT kuvat taas kerran sulla!!Hyvää päivää tai yötä..toivottaa romulyyli-riitta.

  ReplyDelete
 3. Siivous, mita se on?

  Heitin paivana muutamana yhdesta pikkukaapista pois tavaraa kolmen muovikassillisen verran. Kaappi on nyt uskomattoman siisti. Olen tullut siihen paatokseen, etta jos mulla olisi vahemman tavaraa, niin meilla olisi huomatavasti siistimpaa.

  Kauniita, postikorttimaisia kuvia! Joko sulta pian saa ostaa postikortteja?

  ReplyDelete
 4. Hienot kuvat! Kaikella on tarkoituksensa, siivoat sit ensi kerralla ;)

  ReplyDelete
 5. Kyllä valokuvaus aina siivouksen voittaa :) Eka kuva on todella ihastuttava, kaikki kohdallaan!

  ReplyDelete
 6. I adore your work! So inspiring! I just applied one of your beautiful backgrounds to my blog and I love it! I also just sent you a donation. See my A Ripening Life blog to see how pretty it looks!

  ReplyDelete
 7. No kerkiää sitä siivota...:D Minä olen katsellut jo pitkän aikaa pölyä nurkissani, mutta en ole saannut aikaiseksi - ja minulla vielä tuo ammatikin melkein edellyttäisi myös siivottua ja järjestyksessä olevaa ympäristöä.... Mutta niinkuin tuolla kommentoitiikin, että kyllä sitä sitten taas jossain vaiheessa siivotaankin:D

  ReplyDelete
 8. Oh Dear! I too get very distracted sometimes and leave my housecleaning duties to do something creative instead! Oh well! As you say, tomorrow is another day and I promise you the housework will still be there!!

  xo,

  Betty

  ReplyDelete
 9. Upeita kuvia - kaunis tekstuuri!

  ReplyDelete
 10. Mustikkatyttö
  Mulla tapahtuu kanssa tätä jatkuvasti, niin usein löytyy jotain mielenkiintoisempaa. ;)

  Riitta Sinikka
  Heippa ja kiitos, no onneksi meitä on koko joukko tälläsiä huithapeleita, joilla on parempaakin tekemistä kuin siivoaminen. ;)

  Tuula
  Se on just toi tavaran määrä joka saa kaikki paikat niin rempalleen. Mulla on ongelma nyt kasvavien materiaalikasojen kanssa. Pitäis varmaan tehdä niistä jotain, että vähän hupenis.

  Pitää taas kerran pistää postikorttiasia korvan taakse. ;)

  ReplyDelete
 11. Maketsu
  Kiitos ja mä uskon kyllä 100% siihen, että kaikella on tarkoitus, nyt odottelen sitä ensi kertaa ja siivoan sitten. ;)

  Intianminttu
  Mä voin kohta alkaa kuvaan tilataideteoksia, siltä meidän koti kohta näyttää, jos en saa romppeitani siistinpiin pinoihin. ;)

  Michelle
  Thank you so much for your lovely words, and thank you so much for your donation, it´s always so inspiring that somebody appreciate my work so much. I must come to check your blog. :)

  ReplyDelete
 12. Marke
  Niin, kyllä me joskus siivotaankin, vaikka täällä taitaa olla koolla mukavan rentoa porukkaa, jotka ei ihan pienistä villakoirista stressaa. ;)

  Betty
  Today is tomorrow, but I found again so much more interesting things to do, but that´s how we creative people are. ;)

  Pieni Lintu
  Kiitos. :))

  ReplyDelete
 13. Beautiful still life, a picture to paint and clean up is tomorrow.

  You have a nice blog where creativity is given again.

  Brilliant! I gave myself a follower of you signed up to see more of your work.

  Greatings,

  Louise, from Holland

  ReplyDelete
 14. Voi miten mukavalta ja lohdulliselta tuntuu lukea että näin käy muillekin. Olen nyt kolme tuntia siivonnut kuistia, kukat on kauniisti ja ikkunat pesty mutta kaikki muu on kesken.
  Mie useimmiten haen ne kukat ensin ja toivon että siitä se sitten lähtee... joskus lähtee, joskus ei, mutta tuoreita kukkia on kuitenkin maljakossa ja sehän riittää. :)

  ReplyDelete
 15. Marjukka
  Kiitos. :))

  TuijaR.
  Niin kuullostaa tutulta sun kuistin siivous, mutta mikä onkaan ihanampaa kuin valo, joka puhtaiden ikkunoiden läpi suodattuva valo tuoreiden kukkien kanssa leikkimässä. Ah, sellaista voi joutua katselemaan sen verran pitkään, ettei sitten millään kerkiä mitään muuta tekemäänkään. ;)

  ReplyDelete
 16. Louise
  Thank you so much, I´m happy you like my blog, always nice to get new friends. :))

  ReplyDelete