Tuesday, August 16, 2011

(?_?)...beHiNd tHe CuRtaiNs...(l'o'l) + freebie

"WhAt´s iN tHe gLasS #1?" Digital Collage by *itKuPiLLi* 2011
The Collage Obsession Challenge for this week asks what is in the glass? Look behind the curtains, this is what we have...spiders, dust and little children. ;)

Below is an other glass thingy, because I noticed that it´s so much to put people into glasses.

***
Collage Obsession haasteessa kysellään, että mitä on lasissa? Kun kurkistaa meidän verhojen (no just niiden "rankkojen") taakse, niin paljastuu karmea totuus. Hämähäkkejä, pölypalleroita ja pieniä lapsia. ;)

Tässä sitten alla vielä toinenkin lasijutska, kun huomasin, että on tosi kivaa puuhaa tukea laseihin ihmisiä.
"WhAt´s iN tHe gLasS #2?" Digital Collage by *itKuPiLLi* 2011
Ei niistä verhoista nyt vieläkään kovin rankkoja tullut, (ellei nyt lasketa verhon takaisia asioita mukaan. Sieltä paljastui melkoinen pölypesä hämähäkkeineen). Mutta ei hätä olen tämän näköinen, kyllä niistä vielä rankat tulee! Kiitos siitä teille kaikille ihanille kannustuksesta, ilman sitä olisin voinut antaakin jo periksi. Mutta erityiskiitos kuuluu nyt Maketsulle nerokkaasta ideasta edellisen postauksen kommenteissa. Miten tällänen entinen punkkari on voinut unohtaa hakaneulat! Vasitenkin kun ne nyt tälläkin hetkellä tuntuu olevan taas suurta huutoa muotimaailmassakin. Annan nyt verhojen kuitenkin roikkua vielä hetken rauhassa, kunnes hyökkään niiden kimppuun. Sillä välin jatkan paitojen saksimista ja repimistä. Laitan jossain vaiheessa t-paitatyynyjen teko-ohjeen, kunhan saan pari hommaa alta pois.

Alla on vanha postikortti, jota olen retusoinut, sen voi kopioida vapaasti omaan käyttöön.

***
I'm not yet very happy with the curtains, they don't look shabby enough. But I got a brilliant idea to use safety pins! How could I, former punk rocker, have forgotten safety pins!! But now I let the curtains hang in peace sometime, and meanwhile I continue cutting and shredding t-shirts.

Below is an old postcard, which I´ve retouched. Feel free to copy it for your personal use.

Freebie