Friday, August 12, 2011

\(^_^)/ jiHuU! ~ YeE hAw! \(^_^)/


Jihuu, tässä sitä nyt surffataan inspiraation aallonharjalla. Tähän tilaan ei pääse pitäisi pitäisi asenteella. Eikä siihen pääse väkisin yrittämälläkään. Mulle ainut keino saavuttaa kepeä ja vaivaton tekemisen ilo on putsata sekä mieli että koti turhasta roinasta. Ja sitten antaa vain mennä elämän virassa vapaana ja valtoimenaan.

Kaksi tyynyä on nyt valmiina, niihin uppos 15 t-paitaa ja sisuksiin yks vanha pussilakanapeitto. Lisää tulossa. Tilkkurullia tarvitsee leikata vielä hiukan lisää, mutta sitten saakin ompelukone töitä. Ajattelin polkasta muutamat tilkkuverhot, joista Rob tokas, että eiks ne oo joitan mega-poor kamaa. Voi toista, ei ymmärrä mitään trendeistä ja cooleista jutuista. ;)

Nyt lähdetään Chinatowniin, näkemisiin!

***

Yee haw, here I ride on the top of the inspiration wave. You can't achieve this by forcing it or repeating "I should and I should". The only way of getting this cheerful and easy going feeling, is to get rid of all clutter, both from your surroundings and your mind . And then just float down stream of life, loose and free.

Two pillows are already ready. More on the way. I need a couple of  more rolls of patches  and then my sewing machine gets some job to do. I though I'll make some patch work curtains. My husband was wondering that aren't they something mega-poor stuff. Poor baby, doesn't have any clue of trends and cool stuff. ;)

We are off to Chinatown, c´ya!