Wednesday, August 10, 2011

puUhasteLua ~ buSy wOrk


Makroviikkojen haasteena on lehti. Ruusut pukkaa innolla uutta kasvua ja tuoreet lehdet on kauniin punaisia. Tässä tämä makrohaasteen osuus, jos sitä tulit katsomaan, ei tarvitse välittää tuosta muusta höpinästä. ;)

Ilokseni huomasin myös, että  eka liljankukka oli auennut.

 Se sopi niin sävysävyyn narulla roikkuvien kloritekylvyn saaneiden riepujen kanssa.


Mulla on uskollinen Olli-apuri mukana joka hommassa... Osa kankaista on jo klimpsitty tilkuiksi ja t-paitoja langoiksi.


Lupailin kertoa siitä pitkä aikaisen haaveen toteutumisesta. Älkää nyt pettykö, se ei ole sen kummenpi kuin vaatekaapin siivous. Kyse ei ollut pelkästään vaatteiden järjestelystä, vaan tällä kertaa poistettiin käytöstä kaikki sellaset vaatteet ja myös liinavaatteet, joita ei tuu käytettyä tai joista ei vaan enää tykätä.

Ja tärkein juttu oli se, että sain eroteltua joukosta sellaiset kankaat, joita voin käyttää materiaalina ompeluun ja virkkaukseen. Mä tykkään kaikkein mieluiten käyttää kierrätysmateriaaleja. Niiden värimaailma ei kyllä aina ihan sinällään napsahda mun tarkotuksiin. Heitinkin  kaikki mustat ja räikeän väriset vaatteet kloorikylpyyn. Mutta siitä lisää myöhemmin.

Toi vaatekaapin inventaario piristi mua niin mielettömästi, että sain järjesteltyä myös kaikki muutkin materiaalivarastot. Nyt on mukava alottaa pitkään mielessä hautuneet ideat. Virkkuukoukku on jo kaivettu esille ja ompelukonekin saa pian hommia. Lisä potkua sain Pepiltä ja olin myös tosi otettu ja iloinen yhdestä uudesta yksityiskohdasta Villa Lillassa. Käykääpä katsomassa ♥Mummun♥huushollin♥ "verhoilua". :)

***
I've got finally organized my wardrobe. I threw out all clothes and linen, which we don't use or like any more. Some of them I'm going to use as material for sewing and crocheting. I love to use recycled materials.  Although some colors of the fabrics were too flashy for my purposes, those I dunked to bleach. But I tell more about that later. :)