Thursday, September 22, 2011

♥~♥ toO cUte to be tRue ♥~♥


Kattokaa nyt tätä meidän kisulia! Ja arvatkaa ollaanko vielä etsimässä sille kotia. Tämä pikkuinen söpöliini, joka tunnetaan myös nimellä Johnny Woodman on vallottanut meidän sydämet ihan täysin. Johnny näyttää surumieliseltä, mutta on mitä tyytyväisin ja leikkimielisin olento ja varsinainen charmööri. Pieni herrasmies on oppinut jo sisäsiistiksi. Ja nukkuu mun vieressä öisin. Ihan lähellä. Aaaawww...

Jos nyt ei ollut vielä tarpeeksi suloista, niin laitetaan lopuksi vielä toinen charmööri, eli Kaapo, mummon söpöliini. ;)

 ***

Look at that tiny little kitten, he is already a perfect gentleman. Even though he looks a little bit sad, he is the most playful and happiest kitten I've ever seen. We call him Johnny Woodman. If that was not cute enough, there still one young charming man left. My grandson Kaapo. ;)

22 comments:

 1. Voi miten suloinen kissanpentu!

  Ja hurmaava Kaapo tietysti! Ihana :>

  ReplyDelete
 2. Oh my goodness, all these photos are gorgeous. So cute. (Ps. I have a big blog candy give away on my blog if you would like a peep) Lee xx

  ReplyDelete
 3. On siinä hurmureita, kummatkin! Tuolla kissalla on muuten surumielisyyttä katseessaan, ja se tekee hänestä jotenkin entistä söpömmän. Voisikohan tuollaisen tuhmuuksia edes katsoa pahalla silmällä?! : ) Tai sitten hän on vaan niin kiltti, että ei teekkään sohvista sun muista rip-rappia.

  ReplyDelete
 4. *Ihana ihana ihana! En ihmettele, jos sen koti ei enää vaihdu! Alin kuva sen touhuista on hauska! Mitä se tekee?

  On sinulla kyllä suloinen lapsenlapsikin!

  ReplyDelete
 5. Tervehdys syyssateisesta Suomesta! Jäänyt näiden blogien seuraaminen vähän vähemmälle viime aikoina... loppukesästä äiti nukkui pois - mutta kymmenen päivää sen jälkeen syntyi ihanainen Olivia-vauva mun vanhemmalle tyttärelle! Viime sunnuntaihin asti tyttö kulki nimellä "Pähkinä" :)
  Mutta tollasta sulosta kissanpentua meillä ei ole... nuorempi tyttö on kyllä sitä mieltä, että häneltä mun on turha lapsenlapsia odotella - ottaa mieluummin kissan... odotellaan ;)

  ReplyDelete
 6. Aikas sulonen tuo kissanpentu
  ja
  Kaapokin sai hyvälle tuulelle
  vaikka olen täällä nuhainen;)

  Jamssi

  ReplyDelete
 7. Voi suloisuus ♥♥♥♥

  Ja suloinen on tuo mummin pikku prinssikin ☺

  ReplyDelete
 8. Ihastuttava kissapienokainen,ja kuvauksellinen! Muistuttaa ihan yhtä pikkuista kisua,joka joku aika sitten oli täälläpäin.Oletan,että jää sitten teille..
  Ja Kaapo on hurmaava!

  ReplyDelete
 9. Voi jerrajjestas, sinulla noita söpöliinejä riittää!!!!!

  ReplyDelete
 10. Ihana kisu! Mutta täytyy sanoa, että Kaapo se vasta hurmuri onkin :)

  ReplyDelete
 11. Kaapo on varsinainen ilopilleri.

  Kisuli on myös suloinen. Kivasti olet kuvannut.

  ReplyDelete
 12. Voi mitä söpöliinejä molemmat! :)

  Mun blogissa ois sulle tunnustus. :)

  ReplyDelete
 13. Miten hurmaavia kuvia olet kisuliinista ottanutkaan. Hän on niin suloinen..
  ja suloinen hurmuri on myös kaapo!!

  ReplyDelete
 14. Tuo kisu on kyllä uskomattoman suloinen! Ja voi kyynel miten surumieliset silmät sillä on...eihän tuollaista voisi kukaan normaali ihminen vastustaa! Ja Kaapo on vähintään yhtä suloinen <3 :)

  ReplyDelete
 15. Tuo kisu on kyllä uskomattoman suloinen! Ja voi kyynel miten surumieliset silmät sillä on...eihän tuollaista voisi kukaan normaali ihminen vastustaa! Ja Kaapo on vähintään yhtä suloinen <3 :)

  ReplyDelete
 16. Onpas surusilmäinen kissa. Ja suloinen. :)

  ReplyDelete
 17. Söpö ja söpö. ♥ Hurmaavia molemmat! :)

  ReplyDelete
 18. Kaapo on varsin hurmaava herrasmies elkeineen ja hymyineen, mutta jätän hänet mummulle, mutta tämä kissa vei todellakin sydämeni täysin ja minun piti olla koiraihminen,, ja höpsistä, olen täysin kaikkiruokainen mitä tulee eläimiin.. miten ihastuttavia kuvia jälleen kerran:)

  ReplyDelete